Acasă Stiri DVD Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

DVD Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

441
0

Pro Video a lansat DVD-ul Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar.

Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow este lovit și mai abitir de valul neșansei atunci când pirații fantomă conduși de vechiul său inamic, groaznicul Căpitan Salazar (Bardem), evadează din Triunghiul Diavolului hotărâți să nimicească toți pirații de pe mare… inclusiv pe el. Singura speranță de supraviețuire a Căpitanului Jack ține de găsirea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, ce îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor.

În efortul de a scăpa de Salazar, Jack se aliază cu Henry (Brenton Thwaites), un marinar tânăr din Flota Navală Regală şi cu Carina Smyth (Kaya Scodelario), o specialistă în astronomie. Singura lor scăpare este legendarul Trident al lui Poseidon. Cei trei pornesc în căutarea lui, la bordul corăbiei „Pescăruşul Mort” (Dying Gull), fiind urmăriţi de cel mai aprig duşman pe care l-a avut până acum Sparrow.

Regie: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Distributie: Johnny Depp, Javier Bardem, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush, Orlando Bloom
Gen: Actiune, Aventuri, Comedie, Fantastic
Format: DVD

Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar DVD Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar DVD Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar POTC5 Salazar dvd

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here