Acasă Animatia romaneasca Efectele vizuale din Ho Ho Ho 2 au fost realizate de MediaPro...

Efectele vizuale din Ho Ho Ho 2 au fost realizate de MediaPro Magic

75
0

Efectele vizuale din Ho Ho Ho 2 au fost realizate de MediaPro Magic Efectele vizuale din Ho Ho Ho 2 au fost realizate de MediaPro Magic ho ho ho 2Din 23 noiembrie, lungmetrajul Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie va putea fi urmărit pe marile ecrane, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

„La Ho Ho Ho 2 am facut din vara iarna. Filmul s-a filmat vara iar noi am construit atmosfera de Craciun, zapada, ninsoarea, etc. Plus alte cateva shoturi specific de visual effects (un bilet de loterie care zboara prin aer, etc)”, a declarat Sebastian Cosor de la MediaPro Magic.

In regia lui Jesus del Cerro si produs de Alma Bacula, productia MediaPro Pictures Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie mizeaza pe o distributie de exceptie, in frunte cu Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim si Mirela Oprisor. Copilul-personaj central din acest film este interpretat cu foarte mult talent si daruire de tinara Patricia Poslusnic, secondata cu naturalete si mult har de la fel de tinarul actor David Petcu. Imaginea comediei este semnata de Viorel Sergovici, sunteul de Marius Stanescu, in timp ce scenografia ii apartine lui Mihnea Mihailescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here