Acasă Stiri Eveniment Minimax în parcul IOR (Titan) din Capitală

Eveniment Minimax în parcul IOR (Titan) din Capitală

134
0

Minimax Eveniment Minimax în parcul IOR (Titan) din Capitală Eveniment Minimax în parcul IOR (Titan) din Capitală Minimax1În 15 mai 2014 Minimax a lansat campania naţională “Citeşte şi dăruieşte!” care s-a desfăşurat în şcolile din întreaga ţară. Prietenii Minimax au postat pe pagina de Facebook a postului TV o poză cu ultima carte citită şi au argumentat de ce le-
a plăcut. Toţi cei care au participat au fost răsplătiţi cu cărţi, iar fruntaşii au primit biciclete.

Campania s-a bucurat de promovare din partea Ministerului Educaţiei Naţionale, Primăriei Sectorului 3, Editurii Litera şi radio Itsy Bitsy.

Pentru a încheia această acţiune de succes, Minimax pregăteşte un eveniment pentru cei mici, în parcul IOR (Titan), sâmbătă, 14 iunie 2014, începând cu ora 16:00. Intrarea dinspre Câmpia Libertăţii şi strada Liviu Rebreanu.

Copiii care vin cu o carte veche primesc în schimb una nouă de la partenerul campaniei – Editura Litera. Cărţile strânse vor fi donate unei şcoli prin intermediul Fundaţiei Voiculescu. Pe copii îi mai aşteaptă două concerte suţinute de membrii LaLa Band şi gaşca Zurli, castele gomflabile, concursuri cu premii minunate.

Ei se vor putea poza cu personajele Minimax care vor prinde viaţă special pentru ei.

Intrarea este liberă!

Minimax a avut de-a lungul timpului multe proiecte educative cu priză la cei mici, printre care: Caravana Autobuzul Magic, Descoperă cum să fii verde în 80 de zile, Plăcerea lecturii sau Minimax te învaţă să reciclezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here