Acasă Stiri Film live-action despre Walt Disney

Film live-action despre Walt Disney

29
0

Film live-action despre Walt Disney Film live-action despre Walt Disney disney1 295x300Tom Hanks se transforma in creatorul celor mai iubite personaje ale copilariei, Walt Disney

Tom Hanks si Emma Thompson sunt in negocieri pentru a juca in pelicula „Saving Mr Banks” un film despre despre lungul si dificilul proces din spatele comediei clasice „Mary Poppins” lansata in 1964.

Tom Hanks va urma sa-l interpreteze pe Walt Disney in timp ce Emma Thompson urmareste rolul scriitoarei australiane P.L. Travers, creatoarea lui Mary Poppins.

Filmul va urmari relatia tensionata dintre producatorul nord-american Walt Disney si scriitoarea australiana P.L. Travers, pe care acesta s-a straduit vreme de 14 ani sa o convinga sa-i cedeze drepturile de a ecraniza seria de carti pentru copii ce o aveau ca protagonista pe dadaca cu puteri magice Mary Poppins. Autoarea a urat atat de mult secventele animate din filmul lansat in 1964 incat a refuzat sa mai colaboreze cu Disney.

Filmul „Saving Mr Banks” va fi regizat de John Lee Hancock si are un scenariu semnat de Kelly Marcel. In 1964 Julie Andrews interpreta dadaca viselor oricarui copil intr-un film premiat cu cinci Oscaruri si in care juca alaturi de Dick Van Dyke si David Tomlinson.

Sursa foto: Wikipedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here