Acasă Stiri Filme de animatie gratuite la cinema

Filme de animatie gratuite la cinema

136
0

Vara asta ai Itsy Bitsy Film Mania la HAPPYCINEMA
cu o selecție de filme gratuite pentru copiii sub 12 ani

HAPPYCINEMA și Itsy Bitsy FM au grijă ca vacanța de vară a copiilor să nu fie monotonă. În lunile iulie și august, de luni până vineri, copiii cu vârste de până în 12 ani vor avea acces gratuit la o selecție generoasă de filme, concepută special pentru ei.

Programul include filme foarte cunoscute și iubite de cei mici, printre care: Aventura Piticilor 3D (Gnome Alone), Albinuta Maya 2 – 3D (Maya the Bee: The Honey Games), Paddington 2, Bigfoot Junior 3D (The Son of Bigfoot), Early Man: Tare ca piatra 2D, Dragonul vrăjit (The Dragon Spell), Aventuri fără pereche (Lichozrouti) , Sus Ancora! (Anchors up) și Incredibila poveste a perei uriașe.

În plus, vor rula documentarul România neîmblânzită, narat de vocea inconfundabilă a lui Victor Rebengiuc și Minunea (Wonder), o ecranizare dramatică a bestseller-ului omonim scris de R. J. Palacio.

Vacanța de vară prinde culoare la Itsy Bitsy Film Mania. Programul săptămânal poate fi accesat pe www.happycinema.ro, unde pot fi făcute și rezervări.

🌟 2 iulie
MAYA THE BEE: THE HONEY GAMES 3D – ora 12:00
PADDINGTON 2 – ora 18:00
🌟 3iulie
DRAGONUL VRAJIT – ora 12:00
THE SON OF BIGFOOT – ora 18:00
🌟 4 iulie
ROMANIA NEIMBLANZITA – ora 12:00
EARLY MAN – ora 15:00
🌟 5 iulie
WONDER – MINUNEA – ora 12:00
GNOME ALONE – ora 18:00
🌟 6 iulie
PADDINGTON 2 (DUB) – ora 12:00
MAYA THE BEE: THE HONEY GAMES 3D – ora 18:00

HAPPYCINEMA este cinematograful întregii familii, fiind prezent în București (Liberty Center, Sos. Progresului Nr. 151-170), Focșani (Focșani Mall, Calea Moldovei 32) și Buzău (Galleria Mall Buzău, Bulevardul Unirii 301A).

HAPPYCINEMA se evidențiază pe piața lanțurilor cinematografice datorită conținutului diversificat pe care îl oferă publicului, compus atât din filme mainstream, cât și dintr-un program cultural bogat și numeroase evenimente alternative (concerte de rock clasic ale unor trupe legendare, documentare 3D despre muzee celebre și stagiuni de operă, teatru și balet de la prestigioase companii artistice britanice etc). Totodată, aici sunt găzduite și organizate proiecții în condiții speciale pentru părinți cu bebeluși (Baby Cinema), pentru copii cu nevoi speciale (Filmele Olgăi), piese de teatru (Teatru la Cinema), petreceri vesele pentru cei mici, dar pune la dispoziție sălile sale și pentru evenimente corporate și private.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here