Filmul anime The Witcher: Nightmare of the Wolf va avea premiera pe 23 august, pe Netflix

Dezvăluit în cadrul primului eveniment WitcherCon, Netflix a anunțat data lansării și primele imagini din viitorul film The Witcher: Nightmare of the Wolf, care va avea premiera luni, 23 august 2021. Lungmetrajul anime spune povestea lui Vesemir, un tânăr și îndrăzneț witcher, care a dat o viață trăită în sărăcie pe a ucide monștri pentru bani.

Participând la un panel WitcherCon numit „Geralt of T-Rivia”, Lauren Schmidt Hissrich – showrunner și producător executiv al The Witcher: Nightmare of the Wolf – a invitat fanii să arunce o primă privire la Vesemir, precum și la key art, care include data lansării, pentru filmul anime mult așteptat.

Anunțul face parte din noutățile prezentate în cadrul WitcherCon, incluzând data de lansare și teaser art pentru al doilea sezon al seriei live-action The Witcher, care are premiera vineri, 17 decembrie 2021.

Pentru mai multe informații despre WitcherCon, vizitează site-ul oficial: WitcherCon.com

Lumea The Witcher se extinde în această poveste de origine anime: înainte de Geralt, a existat mentorul său, Vesemir – un tânăr witcher care a dat o viață trăită în sărăcie pe a ucide monștri pentru bani. Dar când un monstru ciudat începe să terorizeze un regat măcinat din de punct de vedere politic, Vesemir se trezește într-o aventură înspăimântătoare care îl obligă să se confrunte cu demonii trecutului său.

Sinopsis:
Înainte de Geralt, a fost Vesemir – un tânăr și îndrăzneț witcher care își găsea bucuria în a ucide monștri pentru bani. Când o nouă putere periculoasă se ridică pe Continent, Vesemir află că unele munci vânătorești înseamnă mai mult decât bani.