Acasă Stiri Filmul de animatie „Lorax. Protectorul padurii” a ajuns in salile de cinema...

Filmul de animatie „Lorax. Protectorul padurii” a ajuns in salile de cinema din Romania

96
0

Filmul de animatie "Lorax. Protectorul padurii" a ajuns in salile de cinema din Romania Filmul de animatie „Lorax. Protectorul padurii” a ajuns in salile de cinema din Romania Lorax 209x300

Incepind de vineri filmul de familie Lorax. Protectorul padurii este in salile de cinema din Romania. Este o productie animata realizata de Illumination Entertainment, studioul care a creat Despicable Me/ Sunt un mic ticalos si Hop.

Lorax. Protectorul padurii este o adaptare in 3D dupa povestea clasica a unei creaturi a padurii care ii molipseste pe cei din jur cu puterea de a spera. Aventurile animate urmaresc peripetiile unui baiat de 12 ani care cauta acel lucru unic care ii va aduce afectiunea fetei de care s-a indragostit. Pentru a-l descoperi, el trebuie sa afle care e povestea morocanosului, dar simpaticului Lorax, care se lupta pentru a-si proteja lumea in care traieste.

Danny DeVito (It’s Always Sunny in Philadelphia, Twins, L.A. Confidential, The War of the Roses) isi impumuta vocea personajului principal, Lorax, iar Ed Helms, enigmaticului personaj Once-ler – Numai-o-data – (The Hangover, Hangover 2, The Office).

Animatia a atras superstaruri precum Zac Efron (Hairspray, 17 Again), care ii da voce lui Ted, idealistul care se afla in cautarea lui Lorax, Taylor Swift (Valentine’s Day), care e Audrey, fata visurilor lui Ted, Rob Riggle (The Hangover, Big Miracle) este O’Hare – O’Boare – mogulul finantelor, Jenny Slate (Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked, Saturday Night Live) este mama lui, iar indragita actrita Betty White (The Proposal, Hot in Cleveland) ii da voce inteleptei bunici a lui Ted, Norma.

Lorax. Protectorul padurii este o aventura comica si emotionanta, care aduce in prim plan importanta pastrarii unui echilibru intre natura si progres. Animatia graviteaza in jurul lui Lorax, simpaticul personaj care infrunta orice oprelisti pentru a proteja copacii si animalele care ii locuiesc.

O sa revin cu cronica de film.

www.theloraxmovie.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here