Frumoasa si Bestia, cel mai nou film Disney la Pro Video

Pro Video a lansat DVD-ul Disney Frumoasa si Bestia. Va reamintesc ca la noul film Disney a participat si romanca Ruxandra Cristoiu.

Frumoasa si Bestia

Disney ne rasfaţa cu o noua producţie dinamica, plina de culoare şi emoţie. „Frumoasa şi Bestia” reda cu maiestrie una dintre cele mai indragite poveşti ale copilariei, intr-o noua versiune live-action, in care personajele prind viaţa, utilizând o tehnologie de ultima generaţie.

In micul oraş Villeneuve, Belle (Emma Watson), o tânara luminoasa, cu un spirit liber, care iubeşte sa citeasca, işi vede de treburile monotone de zi cu zi. Ea locuieşte cu tatal sau, Maurice (Kevin Kline), un artist singuratic. Deşi este frumoasa şi binevoitoare, locuitorii oraşului nu ştiu ce sa creada despre ea, ramânând pentru ei o enigma. Refuza constant avansurile neobosite ale arogantului Gaston (Luke Evans), ignorându-l cu desavârşire.

Printr-o intâmplare nefericita, tatal lui Belle ajunge prizonier in castelul Bestiei (Dan Stevens), iar Belle pleaca in cautarea lui, in gaseşte şi il salveaza, dar plateşte un preţ – ramâne prizoniera in castel, in schimbul libertăţii tatalui sau. Ea se imprieteneşte cu slujitorii castelului, care spera in secret ca Belle este cea care va rupe vraja.