Acasă Stiri „Gardienii galaxiei” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

„Gardienii galaxiei” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

198
0
|
|

GARDIENII GALAXIEI "Gardienii galaxiei" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american „Gardienii galaxiei” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american GARDIENII GALAXIEI1 208x300Filmul „Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american cu încasări de 94 milioane de dolari.

Acest lungmetraj SF, în care abundă efectele speciale şi în care rolurile principale sunt interpretate de Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Bradley Cooper şi Vin Disel, prezintă povestea unui aventurier care se aliază cu patru extratereştri pentru a salva galaxia. Filmul „Gardienii galaxiei” este regizat de James Gunn şi este distribuit pe plan internaţional de compania Walt Disney Pictures.

Pe locul al doilea a coborât liderul de săptămâna trecută, thrillerul SF „Lucy”, regizat de Luc Besson, care a obţinut în al doilea weekend de proiecţii în cinematografele nord-americane încasări de 18,2 milioane de dolari. Scarlett Johansson este Lucy, o tânără care trăieşte în Taipei şi este obligată de mafia locală să transporte droguri în propriul corp. Un eveniment neprevăzut face ca drogul să se răspândească în corpul lui Lucy, dar, în loc să îşi afle sfârşitul în urma unei supradoze, tânăra capătă puteri colosale, fiind în stare să absoarbă cunoştinţe instantaneu şi să mişte lucruri cu forţa minţii. Odată cu dobândirea noilor superputeri, Lucy pune la cale răzbunarea.

Filmul de aventuri „Hercules”, cu Dwayne Johnson, John Hurt şi Ian McShane, a coborât două locuri şi a ajuns pe poziţia a patra, cu încasări de 10,7 de milioane de dolari de vineri până duminică. Chinuit de amintirea unui păcat din trecut, Hercule devine mercenar, iar, alături de cinci camarazi devotaţi, porneşte spre vechea Grecie, punându-se în slujba celor bogaţi şi folosindu-se de reputaţia sa legendară pentru a-şi intimida duşmanii. Însă, când conducătorul Traciei şi fiica acestuia îi cer ajutorul pentru a învinge un sălbatic şi înspăimântător comandant militar, Hercule vede în asta o ocazie de a face ca binele să triumfe, iar dreptatea să iasă la iveală.

Filmul SF „Planeta Maimuţelor: Revoluţie/ Dawn of the Planet of the Apes”, produs de studiourile Fox în 3D, a coborât pe poziţia a cincea, cu încasări de 8,7 milioane de dolari. Regizat de Matt Reeves, filmul „Planeta Maimuţelor: Revoluţie” îl prezintă în rolul principal pe Andy Serkis, care revine în rolul lui Caesar, o maimuţă evoluată genetic, liderul unei armate de maimuţe şi primate care s-au refugiat în pădurile din jurul oraşului San Francisco. Atunci când primatele sunt ameninţate de un grup de oameni, supravieţuitori ai unei epidemii care a făcut ravagii pe plan mondial în urmă cu zece ani, în ambele tabere apar grupări profund divizate, care cer fie reinstaurarea păcii, fie declanşarea unui război care să determine specia dominantă de pe Terra. Filmul îi mai are în distribuţie pe Gary Oldman, Keri Russell, Jason Clarke, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Enrique Murciano şi Kirk Acevedo.

Filmul de animaţie „Avioane: Echipa de intervenţii/ Planes: Fire & Rescue” a coborât o poziţie se situează pe locul al şaselea în box office, cu încasări de 6,4 milioane de dolari. Când marele campion la curse aeriene Dusty Crophopper (cu vocea lui Dane Cook) află că motorul său a suferit defecţiuni grave şi că nu va mai putea concura, lumea pare că s-a sfârşit pentru el. Dar inimosul Dusty îşi va da seama în curând că nu are niciun rost să dispere pentru că iniţiativa, curajul său şi exemplul pozitiv dat celor din jur pot în continuare schimba lumea. Împreună cu o trupă de trăsniţi, eroul se aruncă într-o periculoasă luptă cu incendiile izbucnite în jurul regiunii unde a copilărit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here