Acasă Stiri „Godzilla 3D”, lider în box office-ul nord-american

„Godzilla 3D”, lider în box office-ul nord-american

171
0

Godzilla 3D "Godzilla 3D", lider în box office-ul nord-american „Godzilla 3D”, lider în box office-ul nord-american GDZ 70x100 R 211x300Filmul de acţiune „Godzilla 3D”, de Gareth Edwards, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 93,2 milioane de dolari, de vineri până duminică.

Cel mai cunoscut monstru din lume se întoarce în filmul de acţiune „Godzilla 3D”, o producţie Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures. Noul regizor Gareth Edwards („Monştrii”) prezintă o poveste impresionantă despre curaj şi armistiţiu în faţa forţei copleşitoare a naturii, în care Godzilla restituie echilibrul în timp ce omenirea este neputincioasă. Din distribuţia filmului fac parte Aaron Taylor-Johnson (franciza „Kick-Ass”), actorul nominalizat la Oscar Ken Watanabe („Ultimul Samurai”, „Începutul”), Elizabeth Olsen („Martha Marcy May Marlene”), laureata premiului Oscar Juliette Binoche („Pacientul englez”, „Cosmopolis”), Sally Hawkins („Blue Jasmine”), David Strathairn („Noapte bună şi noroc!”, „Moştenirea Bourne”) şi Bryan Cranston („Argo”, „Breaking Bad”), câştigător al premiilor Emmy şi Globul de Aur.

Filmul „Uimitorul Om-Păianjen 2/ The Amazing Spider Man 2”, de Marc Webb, ocupă locul al treilea, cu încasări de 16,8 milioane de dolari. Pentru Peter Parker (Andrew Garfield), nimic nu este mai minunat decât să sară de pe un zgârie-nori pe altul, să fie considerat un erou şi să aibă o iubită ca Gwen (Emma Stone). Dar toate acestea au un preţ: Spider-Man e singurul care îşi poate proteja concetăţenii şi New York-ul de indivizii periculoşi care ameninţă oraşul. De data aceasta, are de înfruntat un adversar mult mai puternic decât el, pe nume Electro (Jamie Foxx). Odată cu reapariţia vechiului său prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter îşi dă seama că toţi duşmanii săi au un punct în comun: laboratoarele OsCorp.

Filmul de animaţie „Rio 2”, de Carlos Saldanha, ocupă locul al şaptelea în clasament, cu încasări de 3,8 milioane de dolari. Blu (cu vocea lui Jesse Eisenberg), Jewel (cu vocea lui Anne Hathaway) şi cei trei pui ai lor trăiesc, domesticiţi, viaţa perfectă în oraşul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, însă, că este timpul ca puii să înveţe să trăiască în sălbăticie, ca orice pasăre liberă, şi astfel propune familiei să se aventureze cu toţii în pădurea Amazonului. În vreme ce Blu se străduieşte să se integreze între noii vecini, începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel şi pe pui, înţelegând că aceştia ar putea prefera sălbăticia.

Thrillerul SF „Căpitanul America: Războinicul iernii”, de Joss Whedon, Anthony Russo şi Joe Russo, se situează pe locul al optulea, cu încasări de 3,7 milioane de dolari. După evenimentele din cel mai recent film al francizei „Răzbunătorii” (2012), Steve Rogers (Chris Evans) trăieşte în Washington, încercând să-şi afle locul în lumea modernă, după ce a petrecut câteva decenii îngheţat în zăpezile Arcticii. Dar, după ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezeşte implicat într-un mister ce ar putea pune în pericol întreaga lume. Alături de Văduva Neagră (Scarlett Johansson), eroul încearcă să afle adevărul până nu este prea târziu, ceea ce îl va arunca în luptă împotriva unui adversar redutabil şi în acelaşi timp familiar, Războinicul iernii, interpretat de actorul de origine română Sebastian Stan.

Locul al nouălea în clasament este ocupat de filmul de animaţie „Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy”, de Dan St. Pierre şi Will Finn, cu încasări de 1,9 milioane de dolari. La scurt timp după ce se întoarce în Kansas, Dorothy află că Oz este din nou în pericol, iar locuitorii tărâmului magic au nevoie de ajutorul ei. Din nou alături de simpaticii ei prieteni – Sperietoarea, Leul şi Omul de Tinichea – Dorothy trebuie să îl înfrunte de această dată pe maleficul Jester. Acesta a pus stăpânire pe Oz, a luat prizonieri toţi conducătorii îndrăgitei regiuni şi, printr-o vrajă, a adus întunericul peste tot teritoriul. Filmul va avea premiera în România pe 23 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here