Acasă Stiri „Hercules” – un mit nemuritor într-un thriller de aventură al secolului XXI...

„Hercules” – un mit nemuritor într-un thriller de aventură al secolului XXI (VIDEO subtitrat in romana)

224
0
||||
||||

Hercules „Hercules” – un mit nemuritor într-un thriller de aventură al secolului XXI (VIDEO subtitrat in romana) „Hercules” – un mit nemuritor într-un thriller de aventură al secolului XXI (VIDEO subtitrat in romana) Hercules1Neînfricat, puternic, supraom. Starul de acţiune Dwayne Johnson îl readuce la viaţă pe bine-cunoscutul fiu al lui Zeus în filmul „Hercules”: o poveste modernă despre figura emblematică a legendarului semizeu, care a înfrânt lei şi fiinţe ale iadului, dar care rămâne rănit de tragedie, în adâncul sufletului, fiind nesigur de moştenirea sa.
„Hercules” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 25 iulie 2014, fiind proiectat în format 3D şi IMAX 3D.

„Când îl întâlnim pe Hercules în film, el este un exilat care suferă din pricina regretelor, luptând doar pentru aur. Trebuie să-şi învingă demonii şi să-şi regăsească sufletul, pentru a deveni bărbatul pe care oamenii doresc să-l vadă”, explică Dwayne Johnson. „Am vrut ca Hercule să aibă un farmec potolit şi să fie tot ceea ce oamenii şi l-au imaginat, din punct de vedere fizic.”
„Este o poveste plină de acţiune susţinută, umor şi bătălii impresionante, care plac tuturor. Însă sper ca oamenii să plece de la film simţind forţa convingerii lui Hercules”, adaugă şi regizorul Brett Ratner.

Seria de benzi desenate „Hercules: Războaiele Tracice” de la Radical Studios – în care scriitorul Steve Moore a croit povestea unui eroi decăzut şi îndoit de sine, care caută izbăvirea – a reprezentat sursa de inspiraţie pentru scenariştii Ryan Condal şi Evan Spiliotopoulos. Aceştia l-au plasat pe Hercules chiar în mijlocul unei perioade volatile, cu alianţe schimbătoare, cuceriri militare, frământări tribale şi ambiţii imperiale – o lume care avea nevoie de puteri mitice, dar pe care protagonistul nu este convins că le poate pune la dispoziţie. „Scenariul a deconstruit mitul lui Hercules”, precizează producătorul Beau Flynn. „El a respins complet legendele care îl înconjoară şi e pe punctul de a renunţa. Însă mai are o şansă de a redeveni întreg.”

Hercules „Hercules” – un mit nemuritor într-un thriller de aventură al secolului XXI (VIDEO subtitrat in romana) „Hercules” – un mit nemuritor într-un thriller de aventură al secolului XXI (VIDEO subtitrat in romana) Hercules2

Hercules 1 „Hercules” – un mit nemuritor într-un thriller de aventură al secolului XXI (VIDEO subtitrat in romana) „Hercules” – un mit nemuritor într-un thriller de aventură al secolului XXI (VIDEO subtitrat in romana) Hercules 1

Hercules 1 „Hercules” – un mit nemuritor într-un thriller de aventură al secolului XXI (VIDEO subtitrat in romana) „Hercules” – un mit nemuritor într-un thriller de aventură al secolului XXI (VIDEO subtitrat in romana) Hercules 11 1024x435

Hercules 2 „Hercules” – un mit nemuritor într-un thriller de aventură al secolului XXI (VIDEO subtitrat in romana) „Hercules” – un mit nemuritor într-un thriller de aventură al secolului XXI (VIDEO subtitrat in romana) Hercules 2 1024x463

Filmată în Ungaria, pe platouri construite de la zero, pelicula te transportă în perioada dinainte de Christos din Grecia, fiind ajutată şi de costumele create de designerul Jany Temime – cunoscută pentru lucrul la filmele „Gravity”, „Skyfall” şi la seria „Harry Potter”, ale cărei creaţii se concentrează pe autenticitate. „Brett a fost extrem de hotărât în privinţa veridicităţii. Pe-atunci nu existau maşini de spălat”, Beau Flynn. „Creaţiile lui Jany sunt toate lucrate manual. Le puteţi mirosi, le puteţi simţi, le puteţi gusta.”

Munca lui Temime a început cu însuşi Hercules, care se îmbracă potrivit cu reputaţia sa. „M-am cufundat în mitologie şi i-am dat capul de leu, pelerina din piele de leu şi cureaua cea mare”, spune ea. „A funcţionat, pentru că Dwayne poate să susţină o asemenea imagine. Din momentul în care Dwayne şi-a pus capul de leu, el era Hercules.”

Sinopsis
Om şi legendă deopotrivă, Hercules (Dwayne Johnson) conduce o bandă de mercenari, pentru a ajuta la încheierea unui război civil sângeros din ţinutul tracic şi reîntoarcerea pe tron a regelui de drept. Fiind un suflet chinuit încă de la naştere, Hercules are forţa unui zeu, dar simte suferinţele unei fiinţe umane. Răufăcători de neimaginat vor testa puterea mitică a lui Hercules, în viziunea îndrăzneaţă a regizorului Brett Ratner asupra unuia dintre cei mai importanţi eroi de acţiune ai tuturor vremurilor.

Din distribuţia filmului fac parte şi Ian McShane, Rufus Sewell, Rebecca Ferguson, Joseph Fiennes şi John Hurt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here