Acasă Stiri Ice Age: Continental Drift – Trailer NOU

Ice Age: Continental Drift – Trailer NOU

114
0

Ice Age: Continental Drift - Trailer NOU Ice Age: Continental Drift – Trailer NOU ice age 4 212x300

Cei de la 20th Century Fox si Blue Sky Studios au lansat un trailer nou pentru partea a patra a francizei Ice Age – Ice Age: Continental Drift care se va lansa in iulie 2012.

www.iceagemovie.com

Veverita preistorica Scrat aflata pe urmele ghindei blestemate pe care o vaneaza din negura timpurilor este cea care declanseaza accidental divizarea continentelor cu aproximativ 250 milioane de ani in urma. Syd se reuneste cu bunica si o parte din clanul sau.

Manny, Sid si Diego pornesc intr-o noua aventura de aceasta data pe mare folosind un iceberg pe post de nava ei se confrunta cu creaturi marine si pirati nemilosi in timp ce exploreaza o noua lume.

Regizorul Chris Wedge cel care creat in urma cu 10 ani primul film din franciza Ice Age i-a dat voce veveritei preistorice obsedata de ghinde care a devenit un adevarat hit in 2002. Chris Wedge este cofondatorul Blue Sky Studios, unul dintre primele studiouri ce a produs animatii generate pe calculator. In varsta de 54 de ani, regizorul american lucreaza pentru 2013 la o noua animatie Leaf Men produsa de 20th Century Fox Animation.

Filmul de animatie Ice Age: Continental Drift este regizat de Steve Martino si Mike Thurmeier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here