Acasă Stiri Îmbarcați-vă în aventurile magice alături de Grizz, Panda și Ursul Polar în...

Îmbarcați-vă în aventurile magice alături de Grizz, Panda și Ursul Polar în noul serial original Aventurile fraților ursuleți!

154
0

Serialul va avea premiera începând cu luna aprilie, în România

Cântecul tematic original pentru serial, „The Bha Bha Song”, este interpretat de grupul coreean K-Pop numit TRI.BE

Copiii sunt invitați să călătorească în locuri îndepărtate alături de micii Grizz, Panda și Ursul Polar, în noul serial Aventurile fraților ursuleți. Produs de Cartoon Network Studios, serialul îi readuce în aventuri magice pe iubiții frați. Aceștia sunt în căutarea unui loc pe care să-l numească „acasă”. Serialul a fost lansat la nivel global pe Cartoon Network, începând cu 1 ianuarie în Statele Unite ale Americii, în America Latină pe 2 ianuarie, Asia Pacific începând cu 8 ianuarie. În Europa, Orientul Mijlociu și Africa, serialul va începe din luna aprilie.

„Aventurile fraților ursuleți este primul serial original Cartoon Network care lansează campania noastră „Redraw Your World”, și nu există o reprezentare mai bună și mai autentică a noului nostru brand promis, decât prin intermediul acestor pui de urs care caută un loc potrivit pentru ei”, a spus Amy Friedman, Head of Kids & Family Programming, Warner Bros. „În parteneriat cu TRI.BE pentru tema melodiei, mesajul lor „Suntem perfecți așa cum suntem” subliniază ideea de acceptare pe care credem că micuții de pretutindeni o vor aborda.”

Melodia originală a serialului este interpretată de supergrupul K-Pop Universal Music Korea, TRI.BE. Primul lor mini-album, „Veni Vidi Vici” a fost lansat recent în octombrie, crescându-și, astfel constant numărul de admiratori la nivel mondial. Quadrilingv, grupul este primul de acest fel care vorbește și cântă în chineză, engleză, japoneză și coreeană.

„Aventurile fraților ursuleți” va cuprinde, de asemenea, o nouă listă de vedete invitate, inclusiv Anjali Bhimani, Rhys Darby, Janeane Garofalo, Young M.A., Jason Mantzoukas, Stephen Oyoung, Willow Smith și Bernardo Velasco.

Într-un episod, cei trei ursuleți primesc o cutie magică care îi poate transporta în orice loc din univers. În alt episod, urșii lucrează ca bucătari la comandă scurtă într-un restaurant uriaș. Ursuleții și noul lor prieten, Squatter Otter, își stabilesc reședința într-o casă misterioasă făcută din carne.

Un spin-off al serialului de succes Cartoon Network, „Aventurile fraților urși”, „Aventurile fraților ursuleți” îi urmărește pe Grizz (Connor Andrade), Panda (Amari McCoy) și Ursul Polar (Max Mitchell) – în varianta lor din copilărie – călătorind într-o cutie magică spre lumi fantastice. Ursuleții caută un loc pe care să-l numească acasă. Pe parcurs, se întâlnesc noi prieteni, învață câteva lecții și descoperă că „acasă” poate însemna oriunde s-ar afla, atâta timp cât sunt împreună.„ Aventurile fraților ursuleți” îi are ca producători executivi pe Daniel Chong și Manny Hernandez.

Despre Cartoon Network Studios
Înființat în anul 2000, Cartoon Network Studios (CNS) este un studio global de animație și interactiv, recunoscut pentru abordările sale inovatoare. CNS găzduiește sute de artiști vizuali care au făcut parte din numeroasele seriale animate aclamate de critici. Printre proiectele inovatoare ale studioului, se numără Adventure Time, Craig of the Creek, Steven Universe, Summer Camp Island, The Powerpuff Girls, și We Bare Bears. CNS a produs, de asemenea, materiale notabile pentru Adult Swim, cum ar fi Primal, Samurai Jack și Harvey Birdman, Attorney at Law.

CNS a fost onorat cu mai multe premii și distincții. Printre premii se numără și Emmy®, Peabody, GLAAD și Annie Awards. Pe plan internațional, studioul a câștigat și Premiul BAFTA pentru copii, prestigiosul Premiu Pulcinella din Italia și Premiul Cristal al Festivalului Annecy. În prezent, CNS găzduiește un laborator VR și produce o gamă largă de formate și produse interactive pentru copii și tineri adulți din întreaga lume. Ca parte a eforturilor sale continue de a descoperi voci unice și promițătoare pretutindeni, studioul are un program global solid pentru artiști și are numeroase parteneriate, inclusiv Exceptional Minds, Black Women Animate și California Institute of the Arts.

Despre WarnerMedia Kids & Family
WarnerMedia Kids & Family este grupul unit din cadrul întreprinderii WarnerMedia care oferă o listă extinsă de conținut pe HBO Max și Cartoon Network. În calitate de brand-umbrelă pentru toți copiii, Cartoon Network și-a reactivat promisiunea de brand prin noul său slogan „Redraw Your World”, care dă putere individualității și își propune să fie locul în care copiii sunt liberi să fie ei înșiși. Cu sute de ore de seriale originale, portofoliul WarnerMedia Kids & Family prezintă blocul său de programe pentru preșcolari- Cartoonito, deținând listă de animații originale care atrag copiii de toate vârstele; și ACME Night, un program de divertisment pentru familii, cu scopul de a se bucura de o gamă de articole favorite și de seriale sau filme de succes, precum și de noi titluri originale, care vor include Batman: Caped Crusader, Gremlins: Secrets of the Mogwai, Unicorn: Warriors Eternal și multe altele. Colecția remarcantă de nume puternice și expertiză plasează WarnerMedia Kids & Family ca lider global.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here