Acasă Stiri JimJam – recomandări pentru luna februarie

JimJam – recomandări pentru luna februarie

154
0

JimJam JimJam - recomandări pentru luna februarie JimJam – recomandări pentru luna februarie JimJamCare-i ideea?
De luni până vineri de la 08:05, 13:25, 15:45, 20:00
În weekend de la 08:05, 13:25, 20:00

Hugo, ca toţi copiii, este foarte curios, plin de uimire şi curiozitate într-o călătorie în căutarea înţelegerii, logicii şi lucrurilor al căror sens este uşor de înţeles. El analizează de ce uneori suntem trişti, ce înseamnă cu adevărat să înveţi, iar dacă lumea va fi aceeaşi dimineaţa, aşa cum a fost cu o seară înainte. Pe măsură ce explorează universul său 3D plin de culoare şi în continuă evoluţie, prietenii săi îl ajută să înţeleagă fiecare “cine”, “ce”, “când”, “de ce” şi “cum” prin concepte abstracte şi vizuale. “Care-i ideea” este o emisiune interactivă, bazată pe cărţile câştigătoare a numeroase premii, scrise de Oscar Brenifier şi Jacques Després, iar fiecare episod de cinci minute abordează marile întrebări la care nu putem răspunde cu adevărat, dar despre care este bine să discutăm şi să le explorăm. Serialul include o multitudine de subiecte abordate cu sensibilitate, ce îi vor inspira pe copii să-şi exploreze sentimentele, relaţiile şi lumea din jurul lor, creşterea, învăţarea, munca, binele şi răul şi gândirea, menţinând în acelaşi timp un stil optimist şi duios.

Eroii Oraşului
De luni până vineri de la 11:10, 13:55, 20:30
În weekend de la 20:30

Eroii Oraşului vă prezintă o serie de maşinuţe simpatice şi colorate, care sunt mereu puse pe distracţie şi gata să salveze oraşul. Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu Paulie Maşina de Poliţie, Fiona Maşina de Pompieri, Alarma Alice şi Digsy Excavatorul, care vă vor ancora în misiunile lor de salvare.

Eroii Orasului tratează o varietate de teme interesante, printre care se numară: prietenia, actele de caritate şi munca în echipă. Acestea sunt prezentate celor mici sub forma unor poveşti fascinante cu dialoguri simple şi plăcute.

VREMEA POVEŞTILOR: Arca lui Noah
Duminică 1 şi Sâmbătă 7 Februarie de la 11:00 şi 18:00

Animalele intră două câte două în această aventură clasică. Arca lui Noah îi urmăreşte pe Noah, pe familia sa şi pe prietenii lui animalele vorbăreţe îmbarcându-se într-o călătorie despre cunoaştere de patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi.

VREMEA POVEŞTILOR: Tarzan al Maimuţelor
Duminică 8 şi Sâmbătă 14 de la 11:00 şi 18:00
Povestea nemuritoare a lui Edgar Rice Burroughs prinde viață prin cele mai mari aventuri din junglă, din toate timpurile, presărată cu o animație spectaculoasă și cântece originale. Naufragiat în sălbăticia Africii, un băiețel orfan este salvat de un trib de maimuțe uriașe și devine relege lor!

VREMEA POVEŞTILOR: Tom Degeţel o Întâlneşte pe Degeţica
Duminică 15 şi Sâmbătă 21 Februarie de la 11:00 şi 18:00

Intră în regatul animat al zânelor rele, prinților nelegiuiți și al unei perechi de oameni foarte mici prinși într-o aventură uriașă. Mititica Degețica este cea care conduce regatul Marea Luncă până când Prințul Medwin încearcă să distrugă lunca pentru a-și contrui un castel uriaș. Cu ajutorul lui Tom Degețel și a unei cete de prieteni zâne și animale , Degețica și Tom Degețel salvează lunca!

VREMEA POVEŞTILOR: Insula Comorii
Duminică 22 şi Sâmbătă 28 Februarie de la 11:00 şi 18:00

Ridicați ancora și pregătiți-vă pentru cea mai mare aventură de pirați, plină de cântece și voie bună, a versiunii poveștii clasice a lui Robert Louis Stevenson. Plonjează în tumultoasa căutare pentru găsirea comorii cu aur îngropate , înainte ca pirații să o găsească mai repede decât Jim Hawkins și prietenii lui !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here