Luna decembrie vine cu o surpriză! Cârtițel, un nou serial pe Boomerang!

Începând de luni, 13 decembrie, ora 16:00, Boomerang va difuza un nou serial – Cârtițel. Serialul va fi difuzat zilnic, iar cei mici vor urmări aventurile locuitorilor din orașul MoleTown și ale cârtiței înțelepte.

Despre serial
Cârtițel este un serial creat după scurtmetrajul „Cavalerul Cârtițel și invitația la castel”. Personajul principal a salvat MoleTown de Grădinar, iar locuitorii orașului îl respectă și îl văd drept liderul lor. Acum, cu ajutorul lui Manny, Cârtițel are sarcina de a menține cetățenii din MoleTown fericiți și în siguranță.

Noul serial va urmări neajunsurile de zi cu zi ale lui Cârtițel, în timp ce acesta călătorește prin tunelurile tărâmului său secret subteran și întâmpină multe necazuri. Dar, cu perseverența, ingeniozitatea și prietenii de ajutor, el găsește întotdeauna o modalitate de a ieși dintr-o criză!

Cine este Cârtițel?
Cavalerul Cârtițel este un animăluț amuzant și drăguț. În primii săi ani de viață, nu s-a înțeles prea bine cu celelalte cârtițe din MoleTown. Dar, de când a devenit Păzitorul Cărții Magice și cea mai faimoasă cârtiță din întreaga lume, lucrurile s-au schimbat puțin… În prezent, deși statutul lui Cârtițel printre prietenii și vecinii lui s-a schimbat, el a rămas la fel. Încă este un pic un visător; ciudățel, ușor excentric și amabil.

Ce vor face Cârtițel și prietenii săi?
Într-un episod, când un telefon mobil cade în parcul Roly Poly din Marea de Sus, întregul oraș este fascinat de el, iar Cârtițel trebuie să rupă „vraja” pe care o are asupra lor.

Când Dotty se înscrie într-un concurs de artă, Cârtițel se teme că arta ei nu va câștiga simpatia unui judecător înțelept, așa că el aruncă o vrajă care face ca arta ei să „prindă viață!”

Premiera noului serial va avea loc pe 13 decembrie, începând cu ora 16:00.

Episoadele vor fi difuzate zilnic, de la ora 16:00.