Acasă Animatia romaneasca Mashkar amende, e ćhavende/ Intre noi, copiii – primul film de animatie...

Mashkar amende, e ćhavende/ Intre noi, copiii – primul film de animatie bilingv din Europa (VIDEO)

147
0
|
|

unicef Mashkar amende, e ćhavende/ Intre noi, copiii - primul film de animatie bilingv din Europa (VIDEO) Mashkar amende, e ćhavende/ Intre noi, copiii – primul film de animatie bilingv din Europa (VIDEO) unicef

Lucian Plesa si Giuliano Draguleanu (Giuliano Graphic 3D) au realizat animatia Mashkar amende, e ćhavende/ Intre noi, copiii pentru Centrul Rromilor Amare Rromentza si UNICEF Romania.

Mashkar amende, e ćhavende/ Intre noi, copiii este primul film de animatie bilingv din Europa, parte a campaniei Hai la Scoala!

„Acest desen animat este un instrument inovator si eficient care le permite profesorilor sa promoveze o noua abordare prin intermediul unor exemple si discutii constructive. Speram ca va fi folosit in toate scolile din Romania”, a declarat Sandie Blanchet, reprezentantul UNICEF in Romania.

Mashkar amende, e ćhavende/ Intre noi, copiii este vorbit in limbile romana si rromani, promovind combaterea discriminării, interculturalitatea si stima de sine etnica a rromilor. Filmul de animatie vine insotit de un ghid de discutii si va fi folosit la formarea continua a cadrelor didactice care, la rindul lor, il vor putea utiliza apoi la clasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here