Acasă Stiri Mickey Mouse și gașca prind viteză la Disney Junior, în Mickey...

Mickey Mouse și gașca prind viteză la Disney Junior, în Mickey și Piloții de Curse, o nouă serie plină de acțiune

232
0
|
MICKEY AND THE ROADSTER RACERS - "Race for the Rigatoni Ribbon!" - Mickey and the gang compete against Piston Pietro throughout Rome

ȘI AU PORNIT LA DRUM!

Noua animație Mickey și Piloții de Curse își va face debutul la Disney Junior pe 22 aprilie, la ora 10:30. Serialul dedicat preșcolarilor este plin cu aventuri îndrăznețe, avându-i ca protagonisti pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj Disney, și prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy și Donald.

Programul ni-i prezintă pe Mickey și gașca lui la volanul mașinilor lor unice, în curse amuzante și curajoase în jurul lumii, dar și făcând năzdrăvănii în orașul lor natal Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie și Daisy au propria afacere de succes ca Ajutoarele Abile, rezolvând problemele oricui are nevoie de o mână de ajutor. Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveștile sunt concepute astfel încât să împărtășească lecții sociale și emoționale despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay.

MICKEY AND THE ROADSTER RACERS - "Goofy Gas!" - When Goofy invents a new fuel to make the roadsters go faster, they wind up with unexpected results. This episode of "Mickey and the Roadster Racers" airs Sunday, January 15 (9:25 - 9:50 A.M. EST) on Disney Junior. (Disney Junior) DAISY DUCK, MINNIE MOUSE Mickey Mouse și gașca prind viteză la Disney Junior,  în Mickey și Piloții de Curse, o nouă serie plină de acțiune Mickey Mouse și gașca prind viteză la Disney Junior,  în Mickey și Piloții de Curse, o nouă serie plină de acțiune 145400 0082

Talentul creativ, nominalizat la premiile Emmy, care se află în spatele serialelor hit de la Disney Junior, Clubul lui Mickey Mouse și Jake și pirații din Țara de Nicăieri, cuprinde următoarea echipă de producție: Rob LaDuca ca producător executiv, Mark Seidenberg co-producător executiv și supervising story editor, și pe Thomas Hart în rolul de story editor. Seria este o producție marca Disney Television Animation.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here