Acasă Animatia romaneasca Micul erou/ The Little Hero – scurtmetraj de animatie realizat de Elena...

Micul erou/ The Little Hero – scurtmetraj de animatie realizat de Elena Ciolacu (VIDEO)

10062
0

Elena Ciolacu, cunoscuta publicului cu scurtmetrajul Amintiti-va de mine/ Remember Me, a realizat animatia O poveste despre Vlad Țepeș Drăculea/ A true story about Vlad Dracula. Elena Ciolacu a studiat ilustraţie şi animaţie la Universitatea Coventry din Marea Britanie.

‘Acest scurtmetraj face parte din proiectul meu de absolvire al Masteratului în Film de Animație de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București. L-am gândit ca pe un tribut adus lui Hayao Miyazaki, unul dintre regizorii care m-au influențat cel mai mult, și un tribut adus frumoaselor desene animate cu care am crescut. Acest film a fost unul dintre cele mai dificile proiecte pe care le-am realizat vreodată și prima mea animație creată în tehnica clasică desen cadru-cu-cadru’ (Elena Ciolacu)

Sinopsis
Într-o zi frumoasă de primăvară, imediat ce ploaia s-a oprit, un băiețel încearcă să o convingă pe mama lui să iasă împreună la joacă. Dezamăgit de refuzul ei, copilul iese afară singur, dar apariția misterioasă a unui fluture albastru îi stârnește imaginația și îl conduce într-o aventură imaginară extraordinară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here