Acasă Romani in industria animatiei/ vfx Mihai Aldea, cistigator Oscar pentru realizari tehnice si stiitifice. Acesta a creat...

Mihai Aldea, cistigator Oscar pentru realizari tehnice si stiitifice. Acesta a creat Open VDB – soft special pentru DreamWorks Animation

113
0
|
|

oscar-animatii Mihai Aldea, cistigator Oscar pentru realizari tehnice si stiitifice. Acesta a creat Open VDB - soft special pentru DreamWorks Animation Mihai Aldea, cistigator Oscar pentru realizari tehnice si stiitifice. Acesta a creat Open VDB – soft special pentru DreamWorks Animation oscar animatiiUn roman stabilit in Suedia va primi o statueta Oscar in cadrul galei pentru „realizari tehnice si stiintifice”, anunta Stirile Pro TV. Este vorba despre tinarul roman Mihai Alden din Suedia. Acesta a creat Open VDB – soft special pentru DreamWorks Animation.

Succesul filmelor „Pinguinii din Madagascar”, „Motanul incaltat” sau „Cum sa-ti dresezi dragonul 2” i se datoreaza si lui.

Mihai va primi premiul Academiei Americane de Film si implicit statueta Oscar in cadrul unei gale speciale pentru „realizari tehnice si stiintifice” organizata la Hollywood pe 7 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here