Acasă Stiri Minunata lume a lui Gumball/ The Amazing World of Gumball – noul...

Minunata lume a lui Gumball/ The Amazing World of Gumball – noul serial Cartoon Network – premiat la Annecy

121
0

Minunata lume a lui Gumball/ The Amazing World of Gumball - noul serial Cartoon Network - premiat la Annecy Minunata lume a lui Gumball/ The Amazing World of Gumball – noul serial Cartoon Network – premiat la Annecy image002
Minunata lume a lui Gumball/ The Amazing World of Gumball, serialul de debut al European Development Studio, deţinut de Turner Broadcasting, a avut parte de o primire de excepţie la Festivalul Internaţional al Filmului de Animaţie Annecy. Juriul i-a acordat prestigiosul premiu “Cristal”, pentru cea mai bună producţie de televiziune. Serialul va fi difuzat de Cartoon Network în România începând din luna noiembrie 2011.

Minunata lume a lui Gumball a avut premiera la Cartoon Network în Statele Unite pe 2 mai, iar acest premiu confirmă popularitatea de care se bucură. Industria animaţiei a recunoscut atât talentul creatorilor, cât şi tehnicile inovative de producţie folosite pentru realizarea serialului, în care se îmbină imagini reale, 2D şi 3D.

Personajul principal, Gumball, este un băiat de 12 ani, care – alături de famila sa neobişnuită – are parte de nenumărate peripeţii în oraşul Elmore. Printre prietenii lui Gumball, o varietate de personaje remarcabile, se numără un peştişor auriu, un tyranozaur, o alună-majoretă şi o banană.

După debutul din luna mai în Statele Unite ale Americii şi avanpremiera din Marea Britanie, serialul va fi difuzat de Cartoon Network în întreaga lume în această toamnă. În România, premiera va avea loc în luna noiembrie 2011. A doua serie a animaţiei Minunata lume a lui Gumball este acum în producţie.

www.cartoonnetwork.com/tv_shows/gumball

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here