Acasă Stiri Mr Bean s-a plimbat cu autobuzul londonez la Bucuresti (VIDEO)

Mr Bean s-a plimbat cu autobuzul londonez la Bucuresti (VIDEO)

873
0
||||
||||

Mr. Bean Mr Bean s-a plimbat cu autobuzul londonez la Bucuresti (VIDEO) Mr Bean s-a plimbat cu autobuzul londonez la Bucuresti (VIDEO) MrIeri am avut ocazia sa particip la lansarea serialului de animatie Mr Bean. Cu acest prilej, am calatorit cu double decker-ul inchiriat de Boomerang. Din Pta Victoriei pina in cartierul Cotroceni. Pe tot parcursul traseului, pietonii si soferii fotografiau autobuzul in care ne aflam 🙂 Experienta a fost faina. Am avut impresia ca sunt turist in Bucuresti pentru citeva minute. In Cotroceni ne asteptau crengile de tei, parca pregatite pentru a ne parfuma. Calatoria pe stradutele din cartierul Cotroceni a fost cu peripetii 🙂 Soferul autobuzului a fost nevoit sa se descurce printre cablurile de telecomunicatii care impinzesc fiecare straduta. Nu stiu daca aceste momente rupte parca din scenele cu Mr Bean au fost regizate, dar au completat la crearea atmosferei specific universului lui Rowan Atkinson. La ceainaria Infinitea ne-au asteptat doi soldati din garda regala britanica 🙂 Ne pregateau pentru intilnirea cu… Mr Bean. Adrian Bighei a realizat caricaturi pentru fiecare invitat. A fost un brunch britanic de nota 10 🙂

Anabela la autobuzul londonez Mr Bean s-a plimbat cu autobuzul londonez la Bucuresti (VIDEO) Mr Bean s-a plimbat cu autobuzul londonez la Bucuresti (VIDEO) 549317 10153030398803731 5552836265627758673 n

Eu si Anabela la autobuzul londonez Mr Bean s-a plimbat cu autobuzul londonez la Bucuresti (VIDEO) Mr Bean s-a plimbat cu autobuzul londonez la Bucuresti (VIDEO) 10559695 10153030394558731 7319047692660670217 nMai jos aveti parerea printesei mele despre acest serial de animatie. Inregistrare video.

Boomerang difuzeaza episoade noi din serialul de animatie Mr. Bean – incepind de luni, 1 iunie.

Va reamintesc ca in 2002 citiva animatori romani au participat la realizarea primelor episoade cu personajul interpretat de actorul Rowan Atkinson. La inceput, serialul de animatie a fost realizat la Varga Studio, in Ungaria.

In urma cu citiva ani, animatorul Iulian Grigoriu care a participat la realizarea serialului de animatie Mr Bean, mi-a povestit despre productie. In perioada respectiva, animatorii din echipa productiei Mr Bean desenau si animau dupa tehnicile clasice. Primeau materialul filmat de la Rowan Atkinson pentru actingul scenelor, la fiecare episod.

In prezent, epsioadele din noul sezon al serialului de desene animate Mr Bean sunt realizate cu ajutorul tehnicii animatiei digitale. Cei care cunosc serialul vor observa ca vizualul de acum nu s-a schimbat mult.

Sezonul vechi al serialului de animatie Mr Bean a fost difuzat si in tara de catre Minimax, National TV si Antena 1.

Productia la noul sezon al serialului de animatie a inceput in octombrie 2013 la Tiger Aspect Productions Limited, firma care apartine companiei Endemol.

Infografic Mr. Bean 25 de ani Mr Bean s-a plimbat cu autobuzul londonez la Bucuresti (VIDEO) Mr Bean s-a plimbat cu autobuzul londonez la Bucuresti (VIDEO) Infografic MrMai jos aveti comunicatul de presa integral:

Boomerang difuzează noile aventuri ale lui Mr. Bean

Boomerang difuzează, începând cu 1 iunie, cel de-al doilea sezon din serialul animat Mr. Bean. Celebrul personaj, iubit de mai multe generaţii, se întoarce în formă animată cu un nou sezon ce cuprinde 52 de episoade a câte 11 minute fiecare.

Fiind o comedie pe gustul tuturor, seria animată poate fi vizionată de întreaga familie, fiind adresată în special copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 12 ani. Într-un singur sezon, Mr. Bean devine şofer de taxi, profesor sau cercetaş, oferind telespectatorilor săi momente comice de neuitat.

Cecilia Persson, Vicepreşedinte de achiziţii şi co-producţii pentru EMEA al companiei Turner, declară : „Ne bucurăm să anunţăm noul sezon pentru filialele internaţionale. Canalele noastre pentru copii oferă cele mai bune animaţii pentru tânăra audienţă iar Mr. Bean este un personaj comic reprezentativ pe care toţi copiii îl vor îndrăgi. Serialul a avut rezultate excelente în cadrul regiunii EMEA unde Boomerang, cel de-al doilea canal de referinţă al nostru, oferă reproduceri contemporane ale unor seriale clasice, ce pot fi urmărite de întreaga familie”.

Caracterul puțin aiurit al lui Mr. Bean ne trimite într-o lume plină de încurcături. Mr. Bean are o inimă mare, mai ales atunci când vine vorba de ursulețul Teddy, idei mărețe și un noroc incredibil de mare de a da mereu de bucluc. Serialul poate fi urmărit începând cu 1 iunie, de luni până vineri, de la ora 17:50.

Serialul animat Mr. Bean a fost prima oară difuzat în 2002, fiind bazat pe serialul britanic cu acelaşi nume al cărui actor principal este Rowan Atkinson.

Sezonul precedent, difuzat în 70 de teritorii, s-a bucurat cifre de audienţă foarte bune. Noul sezon va fi difuzat în ţări europene precum Marea Britanie, Spania, Turcia dar şi ţări din America Latină şi Asia.

Mr Bean desenat de Anabela Mr Bean s-a plimbat cu autobuzul londonez la Bucuresti (VIDEO) Mr Bean s-a plimbat cu autobuzul londonez la Bucuresti (VIDEO) FullSizeRenderDesen realizat de Anabela

Cum s-a născut Mr. Bean

Rowan Atkinson l-a conceput pe Mr. Bean în timp ce îşi desfăşura studiile la Universitatea Oxford. Iniţial, acesta denumise personajul Mr. White. A preferat însă numele unei legume, gândindu-se la numele Mr. Cauliflower (conopidă) sau Mr. Carrot (morcov).

Hilar

Este amuzant când nătăfleţul nostru drag îşi începe activităţile bizare. În noul sezon al seriei animate, Mr. Bean îşi generează singur electricitate, câştigă o croazieră, devine accidental profesor universitar, îşi face propriul fillm horror şi câştigă un meci de wrestling sub influenţa hipnozei. După 25 de ani, Mr. Bean se află încă departe de ultima sa aventură trăznită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here