Acasă Cronici Mr Bean se intoarce pe micile ecrane (VIDEO)

Mr Bean se intoarce pe micile ecrane (VIDEO)

824
0
||||
||||

Mr. Bean Mr Bean se intoarce pe micile ecrane (VIDEO) Mr Bean se intoarce pe micile ecrane (VIDEO) MrBoomerang difuzeaza episoade noi din serialul de animatie Mr. Bean. In 2002 citiva animatori romani au participat la realizarea primelor episoade cu personajul interpretat de actorul Rowan Atkinson. La inceput, serialul de animatie a fost realizat la Varga Studio, in Ungaria.

In urma cu citiva ani, animatorul Iulian Grigoriu care a lucrat in industria filmului de animatie din Ungaria, participind la realizarea serialului de animatie Mr Bean, mi-a povestit despre productie. In perioada respectiva, animatorii din echipa productiei Mr Bean desenau si animau dupa tehnicile clasice. Primeau materialul filmat de la Rowan Atkinson pentru actingul scenelor, la fiecare episod.

In prezent, epsioadele din noul sezon al serialului de desene animate Mr Bean sunt realizate cu ajutorul tehnicii animatiei digitale. Cei care cunosc serialul vor observa ca vizualul de acum nu s-a schimbat mult.

Sezonul vechi al serialului de animatie Mr Bean a fost difuzat si in tara de catre Minimax, National TV si Antena 1.

Noul sezon al serialului de animatie Mr Bean debuteaza in aceasta primvara la Boomerang cu un episod surpriza pentru telespectatorii romani. Este vorba despre Mr Bean in rol de regizor de film de groaza 🙂 El, vecina, prietena lui si ursuletul Tedy, interpreteaza rolurile unei productii horror. Amuzant, noul episod nu se departeaza de conceptul productiei clasice Mr Bean. Dialoguri putine, cu o grafica liniara, uneori accentuata, pentru a contura personajele, pun in evindenta talentul si personalitatea lui Rowan Atkinson. Mimica si simplitatea sunt atuurile personajului. In general, productia animata se inspira din primele episoade live-action cu Rowan Atkinson. Banuiesc ca toata lumea le-a vazut 🙂

Productia la noul sezon al serialului de animatie a inceput in octombrie 2013 la Tiger Aspect Productions Limited, firma care apartine companiei Endemol.

„Caracterul putin aiurit al lui Mr. Bean ne trimite intr-o lume plina de incurcaturi. Mr. Bean are o inima mare, mai ales atunci cind vine vorba de ursuletul Teddy, idei marete si un noroc incredibil de mare de a da mereu de bucluc!

Teddy este prietenul sau de-o viata si, desi este neinsufletit, el este de nepretuit, usor de invins la sah si poate fi folosit pe post de cirlig la undita.

Umorul lui Mr. Bean aduce in fata televizorului intreaga familie si ne surprinde cu situatii care mai de care mai amuzante”

Serialul poate fi urmarit in aceasta primavara, numai la Boomerang.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here