Acasă Stiri Nava de croazieră Cartoon Network Wave va pleca în prima călătorie spre...

Nava de croazieră Cartoon Network Wave va pleca în prima călătorie spre sfârşitul anului 2018

234
0

Turner și Oceanic Group din Singapore lansează Cartoon Network Wave – o navă de croazieră Cartoon Network, ca parte a unei colaborări ce va face istorie

Pentru prima dată, unele dintre cele mai cunoscute personaje animate din lume vor pleca într-o călătorie pe apă la bordul vasului de croazieră, Cartoon Network Wave. Această navă este rezultatul unui parteneriat între Oceanic Group, compania de management de croazieră din Asia-Pacific, și Turner, gigantul media global din spatele Cartoon Network.

Pregătită să îşi înceapă călătoria din portul mamă Singapore, nava cu 11 etaje şi cu peste 2000 de locuri pentru fanii Cartoon Network, va fi un adevărat rai pentru cei ce îndrăgesc desenele animate. Cu oceanul ca fundal, familiile se vor bucura de prima vacanță din lume alături de faimoasele personaje Cartoon Network.

Deși există numeroase proiecte dezvoltate de echipa locală Turner, care includ: restaurante, parcuri tematice şi chiar avioane si trenuri, toate sub brandul Cartoon Network, aceasta este pentru prima data când o navă de croazieră este complet transformată într-o ambarcaţiune Cartoon Network.

Atât tema, cât şi întreaga experienţă de la bordul Cartoon Network Wave sunt inspirate de universul CN, de îndrăgitele personaje din “Să-nceapă aventura”, “Ben 10”, “Fetiţele Powerpuff” sau “Aventurile fraţilor urşi”. La bordul navei, invitaţii beneficiază de diverse tipuri de divertisment, activităţi de recreere, având şi posibilitatea de a cumpăra mâncare şi băutură.

Cartoon Network Wave va fi condus la Singapore Cruise Center și va naviga către 13 destinații populare din regiunea Asia-Pacific, inclusiv Singapore, Malaezia, Thailanda, China, Taiwan, Coreea de Sud, Australia și Japonia. Datele și itinerariile pentru rutele sale din Asia Pacific vor fi anunțate în lunile următoare.

Directorul executiv al Oceanic Group, Daniel Chui, a declarat că parteneriatul reprezintă angajamentul companiei de a valorifica piața de croazieră în creștere din Asia. „Cartoon Network Wave lansează o experiență cu totul nouă de a-ţi petrece vacanța în Asia şi avem convingerea că vom revoluționa călătoriile de croazieră în regiune.”

„Turner caută întotdeauna noi modalități de a aduce personajele animate la viață – iar Cartoon Network Wave va fi casa lor pe ape. Nava are un potențial remarcabil de a oferi fanilor noștri o experiență cu adevărat unică.”, a declarat Ricky Ow, președintele Turner Asia Pacific.

Rezervările online pentru Cartoon Network Wave vor începe în a doua parte a acestui an. Mai multe detalii despre modalităţi de rezervare și itinerarii vor fi publicate pe site-ul Cartoon Network Wave – www.cartoonnetworkwave.com.

 

Despre Oceanic Group
Lider în industria de croazieră și agrement din Asia Pacific, Oceanic Group a fost înființat în 2009, cu misiunea de a oferi turiștilor o croazieră de neegalat și noi modalităţi de a petrece timpul liber. Cu o experienţă bogată în management şi consultanţă pentru proiecte de croazieră şi comunităţi rezidenţiale, Oceanic Group oferă produse și servicii specializate și inovatoare.

Oceanic Group şi-a extins recent portofoliul, incluzând proiecte de croazieră tematice. Atât adulţii cât şi copiii vor fi cuceriţi de experienţele de la bordul navelor, unde fiecare detaliu al croazierei este inspirat de personajele preferate din desenele animate.

Despre Turner Asia Pacific
Turner Turner Asia Pacific opereză în prezent branduri printre care CNN International, CNNj, CNN, HLN, Cartoon Network, Adult Swim, Boomerang, POGO, Toonami, Warner TV, Oh!K, TNT, TCM Turner Classic Movies, truTV, Mondo TV, TABI Channel, Tabi Tele, Mondo Mah-Jong TV şi HBO, HBO HD şi WB în Asia de Sud. TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO şi operează 63 de posturi de televiziune, în 14 de limbi, din 42 de ţări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here