Ne pregătim bagajele! Noul serial „Tom și Jerry la New York” începe în curând la Boomerang!

Începând de luni, 15 noiembrie, ora 17:00, Boomerang va difuza un nou serial al francizei Tom și Jerry. Cele mai îndrăgite personaje călătoresc acum într-un oraș nou, New York, dar asta nu le împiedică să facă trăsnăi.

Tom și Jerry se aleargă acum în Manhattan! În fiecare zi, copiii – dar și părinții – se vor întâlni cu cele două personaje mult iubite și prietenii lor și vor vedea ce le-a pregătit orașul care nu doarme niciodată. Oare se vor înțelege? Ce locuri vor mai distruge în cursa lor?

Despre serial
La fel ca în noul lungmetraj Tom și Jerry, ei trăiesc într-un hotel elegant, dar haosul lor nu se oprește în holul hotelului. Își continuă cursa prin Central Park, muzee gigantice, magazine universale, vagoane de metrou și multe altele. De asemenea, vor apărea personaje amuzante din lungmetraj.

Ce aventuri îi așteaptă pe Tom și Jerry?
Într-un episod, Tom câștigă un inel pentru prietena lui, dintr-un aparat cu surprize. Jerry fură inelul și intră într-un magazin universal la ora închiderii. După câteva ore, Tom și șoarecele fac ravagii în magazinul gol, până când întâlnesc câțiva hoți și pe Spike, câinele de pază!

În alt episod, Tom își arată abilitățile de zbor cu zmeul în parcul orașului, iar Jerry și Tuffy sunt hotărâți să-l aducă pe pământ. O altă întâmplare îi surprinde atunci când un oaspete de la hotel își aduce animalul de companie – un cameleon jucăuș. Cameleonul fuge de lângă stăpânul său și se împrietenește cu Jerry.

Premiera noului serial va avea loc pe 15 noiembrie, începând cu ora 17:00. Episoadele vor fi difuzate zilnic, de la ora 17:00.

Despre Boomerang
Boomerang este o televiziune care oferă copiilor divertisment și distracție non-stop. Boomerang se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4-7 ani, oferind un amestec captivant de desen animat pentru întreaga familie, precum Scooby-Doo, Tom și Jerry, Looney Tunes, Grizzy și lemingii și The Happos Family . Boomerang a localizat servicii în toată Europa, Orientul Mijlociu și Africa, America Latină și Asia Pacific, unde este disponibil în 165 de țări și 140 de milioane de locuințe. Boomerang este o companie WarnerMedia.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc.