Acasă Stiri Nickelodeon va difuza episoade special de Crăciun pentru copii

Nickelodeon va difuza episoade special de Crăciun pentru copii

294
0
|
|

Turtles Nickelodeon va difuza episoade special de Crăciun pentru copii Nickelodeon va difuza episoade special de Crăciun pentru copii TurtlesCrăciunul este acea perioadă a anului când familia se reuneşte şi se bucură de cele mai frumoase momente, fie că ne referim la zăpadă, cadouri şi dorinţe, fie că ne referim la râsete, voie bună şi momente amuzante petrecute în circumstanţe mai puţin obişnuite. Oricum vei petrece sărbătorile de iarnă – într-o manieră amuzantă sau confortabilă, cuvântul de ordine al acestei perioade este relaxarea. Filmele de Crăciun sunt cea mai la îndemână modalitate de relaxare pentru întreaga familie, indiferent de cât de pretenţioşi sunt membrii acesteia. Râsetele şi zâmbetele lor vor crea o atmosferă magică de iarnă care îi va face pe toţi să se simtă ca şi cum ar fi Crăciun în fiecare zi.

Deoarece Crăciunul înseamnă zâmbete şi râsete, Comedy Central Extra difuzează de sărbători, pe 25 si 26 decembrie, episoade speciale pentru a distra întreaga familie. De la 18:20 până la 23:30, Comedy Central Extra te va face cu siguranţă să râzi şi să te gândeşti că ai avut o zi de Crăciun relaxantă: SpongeBob Square Pants (25 decembrie, ora 18:20).

Viacom se gândeşte şi la Crăciun în această perioadă, iar Nickelodeon va difuza filme şi seriale nu numai pentru preşcolari, ci şi pentru copiii mai mari. Fop Marathon (20 decembrie, ora 13:55), Snowman and Snowdog (24 decembrie, ora 09:45) şi Turtles (28 decembrie, ora 19:00) îi va face pe cei mici să râdă şi să se simtă grozav şi, în acelaşi timp, vei avea şi tu un moment de relaxare uitându-te cu ei la serialele care îţi aduc aminte de copilărie.

E timpul pentru relaxare. Asigură-te că totul e pregătit pentru o vacanţă aşa cum e descrisă în poveşti. Şi nu uita să alegi un film bun: vacanţa ta de Crăciun va fi mult mai relaxantă cu filmele difuzate de Paramount, Comedy Central Extra şi Nickelodeon.

first christmas 004 Nickelodeon va difuza episoade special de Crăciun pentru copii Nickelodeon va difuza episoade special de Crăciun pentru copii Spongebob

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here