Noi episoade cu Victor și Valentino la Cartoon Network!

Începând de luni, 26 iulie 2021, îndrăgiții frați, Victor și Valentino se întorc la Cartoon Network în episoadele de premieră din sezonul 2, precum și în episodul special, „Prin cele nouă tărâmuri ale lui Mitclan”.

Băieții se vor întâlni din nou cu prietena lor fantomă Cristina. Fata strălucește în întuneric și levitează! Băieții și prietena lor vor fi atât de prinși în jocurile lor încât vor uita de trenul pentru plecarea Cristinei către lumea interlopă. Dar fata de dincolo trebuie să se întoarcă la familia ei. Victor și Valentino decid să meargă cu ea prin cele opt dimensiuni ale lumii interlope pentru a ajunge la a noua dintre ele, unde o așteaptă rudele ei.

Episoadele de premieră care povestesc despre vacanțele fraților vitregi în micul oraș Monte Macabre vor arăta, de asemenea, o altă față a coiotului HueHue, care va fi ultima soluție pentru eroi. Aceștia vor elibera accidental personaje rău intenționate și numai coiotul HueHue îi poate ajuta. De asemenea, frații vor organiza o petrecere aniversară, dar își dau seama că nu sunt buni organizatori atunci când petrecerea merge complet greșit.

Cine sunt Victor și Valentino?
Victor și Valentino sunt frați vitregi care nu văd întotdeauna lucrurile cu aceiași ochi, dar într-o privință sunt amândoi de acord: că în orășelul Monte Macabro se petrece ceva ciudat. De la spirite străvechi puse pe șotii la monștri năzdrăvani, vara asta nu va fi doar super distractivă, ci și supranaturală!

Premiera noilor episoade din serialul Victor și Valentino are loc luni, 26 iulie, ora 15:55, la Cartoon Network și continuă de luni până vineri, până pe 5 august 2021.