Acasă Stiri Noi episoade din „Draculaş, vampirul iepuraş”, la Boomerang

Noi episoade din „Draculaş, vampirul iepuraş”, la Boomerang

1649
0

Noi aventuri ale îndrăgitului vampir, care îşi ia puterea numai din sucul de morcovi, îî aşteaptă pe telespectatori din nou în faţa ecranelor. Premiera celui de al treilea sezon va avea loc pe 18 februarie.

Draculaș a fost cândva animalul de companie al lui Dracula. El este o făptură paranormală care savurează sucul legumelor pentru a-și spori abilitățile supranaturale. Acum, eliberat fiind, el locuiește alături de Mina, o fetiță de unsprezece ani, și de animalele ei de companie: Chester, o pisică aiurită, și Harold, un cățel adorabil. Acum, când se întâmplă o mulțime de lucruri ciudate, Draculaș este la datorie, pentru a salva lumea. Dar, oare, nu este el cel care cauzează toate problemele?

În episoadele viitoare, spectatorii vor vedea cum personajele vor suferi o metamorfoză magică și, cu ajutorul vrăjilor, vor fi în stare să realizeze coafuri conform saloanelor de top din lume. Draculaş își va crea accidental clona proprie, care va începe să provoace probleme tuturor prietenilor săi, dar pisica Chester și câinele inteligent Harold vor lua lucrurile în mâinile lor pentru a se ocupa de clonă înainte de a fi prea târziu.
Noul sezon „Draculaş, vampirul iepuraş” va fi difuzat începând de luni, 18 februarie, în fiecare zi, de la ora 17.10, numai la Boomerang.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here