Noi peripeții cu Grizzy și Lemingii la Boomerang!

Începând de luni, 4 octombrie, ora 19:30, Boomerang va difuza noi episoade din „Grizzy și Lemingii”. Simpaticul urs Grizzy nu se plictisește niciodată, atâta timp cât îi are lângă el pe lemingi! În noile episoade din sezonul 3, ursul va călători în Antarctica și în Africa.

Despre serial
E mare ca un urs, puternic ca un urs şi deştept ca un urs. Niciun animal nu îndrăzneşte să se pună cu el. În afară de lemingi, cea mai inofensivă şi caraghioasă familie de mamifere!
Ce aventuri îi așteaptă pe urs și pe lemingi?

Grizzy urmărește un documentar despre somon în timp ce lemingii dansează în garaj. Dar un nor trece pe deasupra cabanei… Fără soare nu e electricitate! Grizzy face un plan ca să poată folosi doar el curentul, dar lemingii au planurile lor.

Grizzy merge la pescuit și lemingii transformă cabana într-un tobogan de gheață. La întoarcere, ursul pune capăt distracției rozătoarelor și se pregătește să savureze prada zilei. Dar lemingii îi fură peștele și îl atrag afară din cabană.

Când Grizzy îi gonește pe lemingi din cabana de pe Marele Zid Chinezesc, micuții aterizează pe o căsuță tradițională dintr-o pădure de bambus, unde descoperă o cutie plină cu prăjiturele cu răvaș. Un leming devine super-norocos după ce mănâncă una. Înarmați cu prăjiturelele magice, lemingii pornesc să se confrunte cu Grizzy. Dar fiecare prăjiturică are o putere… sau un blestem!

Premiera noilor episoade din „Grizzy și Lemingii” va avea loc în data de 4 octombrie, ora 19:30. Episoadele vor fi difuzate zilnic, de la 19:30.