Acasă Stiri NOU pe DVD si Blu-ray: Cenusareasa (2015)

NOU pe DVD si Blu-ray: Cenusareasa (2015)

295
0

Cenusareasa NOU pe DVD si Blu-ray: Cenusareasa (2015) NOU pe DVD si Blu-ray: Cenusareasa (2015) Cinderella2015 DVD 753x1024Cumpara DVD-ul sau Blu-ray-ul Disney Cenusareasa  si participa la concursul “Cenusareasa MODERNA”.

Bunatatea, gratia si increderea in sine avor fi recompensate de cu un pictorial special in revista TANGO.

Cenusareasa MODERNA isi va completa stilul si eleganta cu un smartphone de ultima generatie LG S4 cu care va tine in permanenta legatura cu printul ei si va purta o rochie de printesa de la Sipet de Sidef.

Va fi trata ca o printesa adevarata o zi intreaga!
Lasa-te rasfatata si apreciata.

Noul DVD si Blu-ray este distribuit de  ProVideo.

Sinopsis
Când tatăl ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică şi cu numele schimbat în Cenuşăreasa, fata ar putea uşor să-şi piardă speranţa, dar ţine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, “fii bună şi ai curaj”. Viaţa Cenuşăresei se schimbă o dată pentru totdeauna când în pădure dă peste un străin chipeş, despre care habar nu are că este chiar prinţul regatului. Oare îl va mai întâlni?

“Pentru Cenusareasa au fost create 9 versiuni ale rochiei de bal. Fiecare cuprindea peste 270 de metri de material, numeroase jupoane, mai mult de 10.000 de cristale Swarovski si peste 4.8 km de cusaturi. Rochia cu care Cenusaresa isi face intrarea in palat a necesitat luni de pregatire din partea designerilor, datorita numărului diferit de accesorii ingenios proiectate, care sa-i ofere volum rochiei, dar sa fiesşi bine echilibrate. Sandy Powell, creatoarea costumelor din film, a dorit ca rochia sa dea senzatia de simplitate si delicatete, chiar daca era imensa. Pentru a obtine acest efect, ea a folosit mai multe straturi de material, in diferite nuante de albastru care, puse laolalta, au format acea culoare liliachie apoasa a rochiei. Am vrut sa arate asemeni unei picturi in acuarela, a spus Powell” (Sursa: caietul de presa a filmului)

Filmul Cenusareasa este regizat de Kenneth Branagh, cu Cate Blanchett, Lily Collins si Richard Madden in distributie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here