O super producție europeană revine la Cartoon Network din 13 mai!

PORNIȚI ALĂTURI DE IVANDOE ÎNTR-O AVENTURĂ LEGENDAR DE HAIOASĂ ÎN CĂUTAREA LA FEL DE LEGENDAREI PENE DE AUR
PREMIERA LA CARTOON NETWORK ROMÂNIA PE 13 MAI

Urmăriți aventurile epice ale Prințului Ivandoe, un tânăr cu imaginație debordantă, și ale magicului său prieten, Bert, în timp ce străbat cele Cinci Regate până la Muntele Vulturului în căutarea legendarei pene de aur

Prințul Ivandoe se avântă într-o nouă călătorie plină de aventură, pericol și suspans!
De la studioul ce a adus pe micile ecrane hitul serialului Cartoon Network EMEA, Uimitoarea lume a lui Gumball, vine o serie autentică plină de culoare și farmec.

Urmăriți cum Prințul Ivandoe pleacă în căutarea sa, explorând o lume magică plină de eroi năucitori, rivalități regale și creaturi fantastice. Călătoria sa este presărată cu pericole la fiecare pas, iar însoțitorii săi, niște nepricepuți spectaculoși, îl însoțesc în această aventură plină de surprize.

Cu o poveste plină de umor, dar și de momente tensionate, seria Aventurile bravului prinț Ivandoe vă va purta pe un roller coaster de emoții și vă va ține cu sufletul la gură până la ultimul episod. Așadar, pregătiți-vă să fiți captivați de această serie autentică difuzată numai la Cartoon Network!

După succesul seriei de scurtmetraje, care a debutat în 2017 pe canalul de YouTube al Cartoon Network, seria cu cinci episoade Aventurile eroice ale viteazului prinț Ivandoe introduce noi regate și personaje colorate și readuce deopotrivă în prim-plan câteva personaje familiare, precum dușmanul prințului Ivandoe, groaznicul prinț Svan, Jezebel, Prințesa Hoțomană și, firește, cine ar fi putut să îi dea uitării pe ciudații și obraznicii pitici? În primul episod, prințul Ivandoe își ia rămas bun de la „Regatul puternicului cerb” și pornește într-o aventură în care se descoperă pe sine prin cele Cinci Regate, în cinci episoade distincte, care îl vor duce în cele din urmă la misteriosul Munte al Vulturului și la legendara „Pană de Aur” – despre care se spune că îndeplinește dorințele celui care o descoperă.

Cea mai recentă serie este produsă de Hanna-Barbera Studios Europe din Londra și îi are drept creatori pe scriitorii și regizorii danezi – Christian Bøving-Andersen și Eva Lee Wallberg, cărora li s-a alăturat și Daniel Lennard – co-creator, scriitor și editor executiv, iar studioul de animație al serialului este premiatul Sun Creature Studio din Danemarca, aspecte care fac din seria Ivandoe una dintre puținele producții animate Imaginate și create pentru Cartoon Network, în Europa.

Alăturați-vă Prințului Ivandoe în călătoria sa prin Svanland și Pădurea Bandiților în primele două episoade din Aventurile bravului prinț Ivandoe, de pe 13 mai exclusiv numai la Cartoonito România.
Să înceapă căutarea!