Acasă Stiri Omul-Furnică s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american

Omul-Furnică s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american

186
0

Afis_Omul-Furnica (Ant-Man) Omul-Furnică s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american Omul-Furnică s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american Afis Omul Furnica Ant Man 711x1024

Omul-Furnică, cel mai recent film inspirat din universul super-eroilor Marvel, s-a menţinut, pentru al doilea weekend consecutiv, pe primul loc în box office-ul nord-american. Acest film SF, care îl are ca protagonist pe actorul Paul Rudd, secondat cu succes de Michael Douglas şi Evangeline Lilly, a obţinut încasări de 24,7 milioane de dolari în al doilea weekend de proiecţii în cinematografele din America de Nord.

Pixels: O aventură digitală/ Pixels, în care actorul Adam Sandler încearcă să împiedice o invazie extraterestră inspirată dintr-un celebru joc mecanic din anii 1980, a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 24 de milioane de dolari.

Lungmetrajul de animaţie Minionii, de Kyle Balda şi Pierre Coffin, a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 22,1 milioane de dolari.

Animaţia Inside Out a pierdut trei poziţii şi a coborât pe locul al şaptelea, cu încasări, de vineri până duminică, de 7,3 milioane de dolari.

Filmul Jurassic World a pierdut trei poziţii şi a coborât pe locul al optulea, cu încasări de 6,8 milioane de dolari de vineri până duminică. După ce a devenit în weekendul de debut primul film din lume care a depăşit pragul încasărilor de 500 de milioane de dolari, Jurassic World continuă să aibă o evoluţie fulminantă şi a ajuns la încasări de 1,54 de miliarde de dolari la nivel mondial. Jurassic World îi are în rolurile principale pe actorii Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard şi este regizat de cineastul Colin Trevorrow.

Filmul Terminator: Genisys, aflat la al patrulea său weekend de difuzare în cinematografele nord-americane, a pierdut patru poziţii şi a ajuns pe locul al zecelea, cu încasări de 2,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here