Acasă Romani in industria animatiei/ vfx Patru romani au participat la realizarea efectelor vizuale la Cartea Junglei

Patru romani au participat la realizarea efectelor vizuale la Cartea Junglei

46
0

Ioan Boieriu, Razvan VacarPaul Arion si Radu Ciubotariu au participat la realizarea efectelor vizuale la filmul Cartea Junglei.

Ioan Boieriu, senior effects technical director la MPC, a realizat scenele unde copilul se joaca cu ursul pe riu. Romanul a participat la realizarea efectelor vizuale la Hobbitul: Dezolarea lui Smaug, Star Trek – Into the Darkness, After Earth, White House Down, Priest, Tarzan 3D, Planeta Maimutelor: Revolutie, Hercules, Exodus: Gods and Kings, In the Heart of the Sea, Jocurile Foamei: Revolta – partea 2, etc. In prezent, Ioan Boieriu lucreaza la Independence Day: Resurgence si Ghostbusters. In 2015 a fost premiat de UARF pentru realizarile sale in domeniul efectelor vizuale remarcabile in cinematografia internationala.

Razvan Vacar, motion editor la Weta Digital, a lucrat la shoturile cu maimutele in secventa cu King Louie. Numele lui Razvan Vacar se regaseste pe genericul filmelelor: Hobbitul: Dezolarea lui Smaug, Planeta Maimutelor: Revolutie, Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri si Jocurile Foamei: Revolta – partea 2. In prezent, Razvan lucreaza la productia The BFG.

Cartea Junglei în care vocea lui Mowgli este a micului actor Neel Sethi, glasul ursului voios Baloo este al lui Bill Murray, iar graiul panterei austere Bagheera este cel al actorului Ben Kingsley, se află pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

The Jungle Book a avut încasări de 1528.641de lei şi 66.531 de spectatori, potrivit statisticlior din box office-ul românesc de weekend.

Cartea junglei, după povestea perenă a lui Rudyard Kipling şi bineînţeles, inspirat de animaţia Disney, este regizat de Jon Favreau (cineastul care a făcut Iron Man).

Aventura live-action combinata cu CGI a lui Mowgli, copilul care a fost crescut de o familie de lupi începe atunci când înfricoşătorul tigru Shere Khan promite să elimine din junglă orice ameninţare „umană”. Mowgli trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-a avut vreodată până atunci, adăpostul lupilor. Dar băiatul va primi de-a lungul peripeţiilor sfaturi de la mentorul său, pantera Bagheera (vocea este a actorului Ben Kingsley), seriosă şi conservatoare, şi de la ursul nonconformist Baloo (Bill Murray). Mowgli va întâlni creaturi viclene în junglă, de pildă Kaa (cu vocea actriţei Scarlett Johansson), pitonul cu glas seducător şi privire hipnotică care încearcă să-l tragă pe sfoară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here