Acasă Stiri Personajele din Frozen/ Regatul de gheata revin in scurtmetrajul de animatie Frozen...

Personajele din Frozen/ Regatul de gheata revin in scurtmetrajul de animatie Frozen Fever

332
0

Frozen Fever Personajele din Frozen/ Regatul de gheata revin in scurtmetrajul de animatie Frozen Fever Personajele din Frozen/ Regatul de gheata revin in scurtmetrajul de animatie Frozen Fever Frozen Fever

Compania Disney are planuri mari cu personajele din Frozen/ Regatul de gheata. Pregatesc o trilogie Frozen, un scurtmetraj de animatie si un serial live action cu personajele din Regatul de gheata.

Versiunea live action al personajelor va aparea in serialul TV Once Upon a Time. De asemenea, Anna, Elsa, Kristoff si Olaf, o sa apara in scurtmetrajul de animatie Frozen Fever.

Scurmetrajul va fi regizat de Jennifer Lee si Chris Buck (Frozen) si va contine un cintec nou, compus de Robert Lopez si Kristen Anderson-Lopez. Lansarea va avea loc in primavara, 2015.

In Frozen Fever este ziua de nastere a Annei, iar Elsa si Kristoff sunt hotariti sa ii ofere cea mai frumoasa petrecere de aniversare pe care a avut-o vreodata, insa puterile neobisnuite ale Elsei ajung sa puna in pericol nu doar petrecerea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here