Acasă Stiri Precomandă acum filmul ANIMALE FANTASTICE ȘI UNDE LE POȚI GĂSI pe 4KBD,...

Precomandă acum filmul ANIMALE FANTASTICE ȘI UNDE LE POȚI GĂSI pe 4KBD, 3DBD, BD sau DVD

260
0
||
||

J.K. Rowling ne invită să ne întoarcem în universul Harry Potter!

ANIMALE FANTASTICE ȘI UNDE LE POȚI GĂSI, unul dintre cele mai bune și așteptate filme ale anului, ne introduce într-un univers, complex și ne surprinde cu ritm alert, intens și un final neașteptat.

Eroul este Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul ii prezintă aventurile, căci Newt nu se lasă pana nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Călătoriile sale ii vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!

Fantastic-Beasts-and-Where-to-Find-Them-4K_BD_3D-pack Precomandă acum filmul ANIMALE FANTASTICE ȘI UNDE LE POȚI GĂSI pe 4KBD, 3DBD, BD sau DVD Precomandă acum filmul ANIMALE FANTASTICE ȘI UNDE LE POȚI GĂSI pe 4KBD, 3DBD, BD sau DVD Fantastic Beasts and Where to Find Them 4K BD 3D pack

Precomandă acum filmul ANIMALE FANTASTICE ȘI UNDE LE POȚI GĂSI pe 4KBD, 3DBD, BD sau DVD și primești un obiect original personalizat cu elemente din film (tricou, jurnal, semn de carte, fular sau cană).

Promoția este valabila doar pentru precomenzile efectuate pe site-ul provideo.ro, până la data de 27 martie.

fb premii Precomandă acum filmul ANIMALE FANTASTICE ȘI UNDE LE POȚI GĂSI pe 4KBD, 3DBD, BD sau DVD Precomandă acum filmul ANIMALE FANTASTICE ȘI UNDE LE POȚI GĂSI pe 4KBD, 3DBD, BD sau DVD fb premii

Comenzile și premiile vor fi livrate pe 28 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here