Acasă Romani in industria animatiei/ vfx Why it Probably Wasn’t Better Being Single

Why it Probably Wasn’t Better Being Single

45
0

Alexandra Balan, animatoarea care a participat la realizarea lungmetrajului de animatie Ethel & Ernest, a animat pentru School of LifeWhy it Probably Wasn’t Better Being Single.

„School of Life mi-au dat voice over-ul si eu am venit cu ideea, conceptul si personajele. Am facut intai niste storyboards, un animatic, apoi am discutat cu clientul, am facut cateva modificari. Am animat in TvPaint. Este o animatie gen self-help, sfaturi pentru cupluri. In principiu, filmuletul spune ca in momentele de tensiune in cuplu, in loc sa ne gandim „ce bine era cand eram singur/a, aveam mai multa libertate etc”, ar fi mult mai bine sa fim multumiti ca viata ne-a oferit o sansa de a fi fericiti in cuplu. Practic, daca esti trist/a, poto fi trist/a si intr-o relatie si in afara ei”, a declarat Alexandra Balan pentru proanimatie.ro.

Alexandra locuieste in Marea Britanie. A studiat ilustratie si graphic design la Coventry University. Are un master in animatie de personaje la Central Saint Martins din Londra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here