Acasă Stiri ProVideo a lansat DVD-ul si BLU-Ray-ul Lego Ninjago Filmul

ProVideo a lansat DVD-ul si BLU-Ray-ul Lego Ninjago Filmul

376
0
|
|

Cei care urmaresc serialul de animatie Ninjago la Cartoon Network, au ocazia sa vada lungmetrajul Lego Ninjago Filmul, in format DVD si Blu-ray.

Lupta pentru salvarea orasului Ninjago il aduce in mijlocul actiunii pe tanarul Lloyd care alaturi de cativa prieteni formeaza o grupare secreta de luptatori ninja. Supravegheati de inteleptul maestru Wu, acestia trebuie sa il invinga pe cel mai rau tip – Lordul Garmadon – care, nu intamplător, este si tatal lui Lloyd. Caramida contra caramida si tata contra fiu, confruntarea suprema va disciplina echipa de luptatori, ii va face pe tineri sa colaboreze si ii va ajuta sa isi descopere puterea interioara Spinjitzu.

The-LEGO-Ninjago-Movie-DVD_3D-pack ProVideo a lansat DVD-ul si BLU-Ray-ul Lego Ninjago Filmul ProVideo a lansat DVD-ul si BLU-Ray-ul Lego Ninjago Filmul The LEGO Ninjago Movie DVD 3D pack

ProVideo este cel mai important distribuitor de home entertainment de pe piata romaneasca, avind ca principal obiect de activitate exploatarea licentelor pentru produsele Disney, Warner Bros., independenti si locali, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD.

Cu o gama variata de productii cinematografice in portofoliu, care acopera o impresionanta diversitate de genuri, ProVideo si-a mentinut imaginea de lider, de-a lungul anilor, prin calitatea incontestabila si noutatea filmelor promovate.

ProVideo te invita in lumea magica a filmelor provocandu-te la iubiri nonconformiste, thrillere palpitante, animatii, filme clasice, comedii senzationale sau aventuri fabuloase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here