ProVideo lanseaza DVD-ul si Blu-ray-ul Star Wars: Trezirea Forţei

DIN 18 APRILIE 2016 PE BLU-RAY™ ȘI DVD

O experienţă de vizionare extraordinară şi o serie de elemente bonus fascinante sunt gata să incânte generaţii întregi de fani!

Star Wars: Trezirea Forţei a doborât recordurile de box office de la debutul său, devenind cel mai important film al tuturor timpurilor în Marea Britanie, cu încasări totale de peste 122,66 milioane GBP, plus 2,05 miliarde USD în întreaga lume. Așa cum au anunțat Președintele și Directorul General Executiv Robert A. Iger, la Adunarea Anuală a Acționarilor Walt Disney Company, filmul legendar va ajunge în casele telespectatorilor pe Blu-ray™ și DVD din 18 aprilie 2016.

Descoperiți întreaga poveste din spatele realizării filmului Star Wars: Trezirea Forţei cu un documentar detaliat și ‘lmateriale bonus care vor conduce fanii într-o călătorie palpitantă în spatele scenei. Vor fi dezvăluite secrete prin materiale filmate extinse, scene șterse care nu au fost vizionate niciodată și interviuri exclusive cu actori și regizori. Elementele bonus includ*:

StarWars_TFA_BD• Secretele filmului Trezirea Forţei: O Călătorie Cinematografică – Pentru prima dată, descoperiți povestea completă din spatele realizării filmului The Force Awakens, dezvăluită prin materiale filmate extinse și interviuri exclusive cu actori și regizori în acest documentar artistic.
• Trezirea Poveștii: Citirea Scenariului – Membrii distribuției, fie ei cunoscuți sau noi, îşi amintesc ziua memorabilă când s-au reunit pentru prima dată pentru a citi scenariul filmului.
• Cum a fost construit BB-8 – Vedeți cum a fost creat cel mai nou droid, care a devenit preferatul fanilor Star Wars.
• Realizarea creaturilor – Priviți magia filmului pe măsură ce regizorii introduc o nouă serie de creaturi în film.
• Planul unei Bătălii: Lupta în Zăpadă – Aflați mai multe detalii despre punctul culminant al bătăliei epice cu săbii laser, dintre Rey și Kylo Ren.
• John Williams: A Șaptea Simfonie – Renumitul compozitor povestește despre munca sa la producția Star Wars și The Force Awakens.
• ILM: Magia Vizuală a Forței – Opinia unui membru al echipei care s-a ocupat de remarcabila realizarea a efectelor vizuale in cadrul filmului.
• Forța Schimbării – Eroii pot sa aibă orice formă și dimensiune. Vedeți cum inițiativa Star Wars: Forța Schimbării a mobilizat fanii Star Wars din întreaga lumea pentru ajutarea celorlalți.
• Plus Scene căzute la montaj

* Ofertele digital bonus pot varia în funcție de retailer.

Star Wars: Trezirea Fortei a adus mult așteptata reunire a echipei alcătuite din starurile inițiale ale Star Wars, Harrison Ford, Carrie Fisher și Mark Hamill, alături de Anthony Daniels, singurul actor care a jucat în toate cele șapte părți ale seriei Star Wars, și Peter Mayhew. Distribuția cunoscută a fost întregită de debutantul Daisy Ridley, care a învins o concurență acerbă pentru a primi rolul principal Rey, câștigătorul premiului BAFTA Rising Star Award John Boyega (Attack the Block, Imperial Dreams) în rolul ezitantului stormtrooper Finn, Adam Driver (Lincoln, Girls) nominalizat al premiile Emmy®, în rolul personajului negativ Kylo Ren, și câștigătorul Golden Globe® Oscar Isaac (Inside Llewyn Davis, The Bourne Legacy) în rolul Poe Dameron, pilotul Rezistenței.

Star Wars: Trezirea Fortei a fost regizat de J.J. Abrams, iar scenariul a fost scris de Lawrence Kasdan & J.J. Abrams și Michael Arndt. Producătorii filmului sunt președintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, nominalizată de opt ori la premiile Academy Award® (Oscar), și J.J. Abrams, alături de partenerul său în domeniul producției de film, Bryan Burk.

După ce a creat o moștenire muzicală cu partiturile sale iconice pentru cele șase filme anterioare ale saga Star Wars, celebrul compozitor John Williams a scris partitura pentru Star Wars: Trezirea Fortei, în final obținând cea de-a 50 nominalizare la premiile Oscar® pentru aceasta.

În plus, fanii din Marea Britanie vor avea posibilitatea de a achiziționa dispozitivul Blu-ray cu carcasă Lumină specială și manșetă Blu-ray laterală. (*În funcție de disponibilitate)

SPECIFICAȚII DISC: BD – GBR SKU
DURATA: circa 138 de minute
RATING: 12
FORMATUL IMAGINII: 2.40:1

AUDIO:
Engleză 7.1 DTS-HDMA
Engleză DVS 2.0 Dolby
Hindi 5.1 Dolby Digital
Franceză 5.1 DTS-HDHR

SUBTITRĂRI:

Engleză SDH (ierarhie digitală sincronă), arabă, daneză, finlandeză, suedeză, norvegiană, olandeză, franceză

SOCIAL MEDIA
Facebook: /StarWars
Twitter: @StarWarsUK​
Website: StarWars.co.uk

DESPRE STAR WARS: TREZIREA FORTEI
Lucasfilm și regizorul vizionar J.J. Abrams și-au unit forțele pentru a vă duce înapoi într-o galaxie foarte foarte îndepărtată deoarece Star Wars revine pe marile ecrane cu Star Wars: Trezirea Fortei. Starurile filmului sunt Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew și Max Von Sydow. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams și Bryan Burk au produs filmul, iar Tommy Harper și Jason McGatlin au activat ca producători executivi. Scenariul a fost scris de Lawrence Kasdan & J.J. Abrams și Michael Arndt.

DESPRE LUCASFILM LTD.
Lucasfilm Ltd., o sucursală deținută complet a The Walt Disney Company, este un lider mondial în producția de filme, televiziune și elemente digitale de entertainment. Pe lângă producția de filme artistice și show-uri de televiziune, activitățile companiei cuprind post-producție de efecte vizuale și audio, animație digitală de ultimă generație, software de entertainment interactiv și gestionarea activităților de comercializare globale pentru materialele de entertainment, inclusiv francizele legendare STAR WARS și INDIANA JONES. Lucasfilm Ltd. își are sediul în nordul California.

Lucasfilm, sigla Lucasfilm, STAR WARS și elementele conexe sunt mărci înregistrate și / sau drepturi de autor, în Statele Unite și în alte țări, ale Lucasfilm Ltd. și / sau filialelor sale. © & TM 2015 Lucasfilm Ltd. Toate drepturile rezervate.

DESPRE THE WALT DISNEY STUDIOS:
Timp de peste 90 de ani, Walt Disney Studios a reprezentat fundația pe care a fost construită Walt Disney Company. În prezent, Studioul aduce filme, muzică și piese de calitate clienților din întreaga lume. Filmele artistice sunt lansate sub următoarele mărci: Disney, inclusiv Walt Disney Animation Studios și Pixar Animation Studios, Disneynature, Marvel Studios, Lucasfilm și Touchstone Pictures, marca sub care sunt distribuite filmele de acțiune create de DreamWorks Studios. Disney Music Group cuprinde titlurile Walt Disney Records și Hollywood Records, ca și Disney Music Publishing. Disney Theatrical Group produce și autorizează evenimente live, inclusiv Disney pe Broadway, Disney pe Gheață și Disney Live!.