Acasă Stiri Recomandari Boomerang pentru luna decembrie

Recomandari Boomerang pentru luna decembrie

190
0
||
||

Povesti de la statia de pompieri Recomandari Boomerang pentru luna decembrie Recomandari Boomerang pentru luna decembrie Povesti de la statia de pompieri 799x1024

POVEȘTI DE LA STAȚIA DE POMPIERI
SERIAL NOU

Premiera: luni, 9 decembrie, la 08:00
Difuzare: de luni până vineri la 08:00, în reluare la 12:55
Sezonul 1, eps 1 – 26

Roșu, o tânără mașină de pompieri proasăt ieșită din fabrică, visează să devină faimoasă în orășelul Pajiștea Verde, însă mai întâi trebuie să treacă pe la școala de pompieri.

Ca orice elev, Roșu face uneori greșeli, dar pompierul șef și restul echipajului îi învață pe Roșu și pe colegii săi cum să facă față diferitelor provocări, într-un mod optimist și plin de umor.


Taz Recomandari Boomerang pentru luna decembrie Recomandari Boomerang pentru luna decembrie Taz1 1024x1024TAZ-MANIA

EPISOADE NOI

Premiera: luni, 2 decembrie, la 19:00
Difuzare: de luni până vineri, la 19:00
Sezonul 4, eps 40 – 58

Taz, una dintre cele mai cunoscute vedetă Looney Tunes, revine la Boomerang în decembrie, cu noi aventuri!

Serialul urmărește acțiunile lui Taz, cunoscut pentru felul său amuzant de a se manifesta și pentru lipsa de răbdare. El poate mânca absolut orice, fiindcă apetitul lui nu cunoaște limite. Abilitățile sale special constau în grohăieli, mormăieli și multe alte sunete neobișnuite. Totodată, Taz poate trece val-vârtej prin orice obstacol!

PROGRAM SPECIAL DE CRĂCIUN
Între 24 și 26 decembrie

Cu filme și episoade speciale de sărbătoare, programul Boomerang de Crăciun este dedicat întregii familii. De la mic la mare, iubitorii desenelor animate vor putea urmări cele mai haioase năzbâtii de Crăciun ale celor mai îndrăgite personaje animate.

T&J Spargatorul de nuci Recomandari Boomerang pentru luna decembrie Recomandari Boomerang pentru luna decembrie TJ Spargatorul de nuci 1024x576

Pe 25 decembrie, în Tom și Jerry: Povestea spărgătorului de nuci, Tom și Jerry se urmăresc și se șicanează ca de obicei, dar de data aceasta într-un cadru festiv. Jerry vrea foarte tare să joace în opera Spărgătorul de nuci și, ca prin magie, dorința i se îndeplinește. Șoricelul se trezește într-un regat fermecat, însă nu se poate bucura de norocul lui neașteptat, fiindcă un grup de pisici conduse de Tom îi strică visul perfect. Noroc că șoricelul are câțiva ași în mânecă!

Boomerang difuzează desene animate îndrăgite de întreaga familie, precum serialele clasice Scooby-Doo, Tom și Jerry, Looney Tunes sau Familia Flintstone. Boomerang îi face pe părinți nostalgici, amintindu-le de vremurile de demult, iar pe copii îi încântă cu aventurile amuzante ale unor personaje precum Pantera Roz, Top Cat, sau Bugs Bunny. Boomerang este disponibil în 12 feed-uri în 13 limbi.

Cartoonito este programul dedicat preșcolarilor difuzat de postul de televiziune pentru copii Boomerang. Lumea Cartoonito este plină de imaginație și amuzament, iar copiii o pot descoperi urmărind seriale precum Orășelul Leneș, Banane în pijamale, sau Jelly Jamm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here