Acasă Stiri Recomandari Cartoon Network pentru luna decembrie

Recomandari Cartoon Network pentru luna decembrie

280
0
||
||

Fetitele Powerpuff festiv Recomandari Cartoon Network pentru luna decembrie Recomandari Cartoon Network pentru luna decembrie Fetitele Powerpuff festiv 1024x1013CRĂCIUNUL CARTOON NETWORK
PROGRAM SPECIAL

PROGRAM SPECIAL: FILME DE CRĂCIUN
Între 21 și 24 decembrie

SÂMBĂTĂ 21.12

10:05
— > Tom și Jerry: Povestea spărgătorului de nuci

15:05
— > Garfield Show: Acasă de sărbători

19:10
— > Ed, Edd și Eddy: Jingle, Jingle, Jangle
— > Casa Foster pentru prieteni imaginari: Un Moș Crăciun pierdut

DUMINICĂ 22.12

10:05
— > Polar Expres

15:05
— >Tom și Jerry: Povestea spărgătorului de nuci
— > Fetițele Powerpuff: Lupta dinaintea Crăciunului

19:10
— > Lego Star Wars: Cronicile Yoda – Atacul Jedi
— > Billy și Mandy salvează Crăciunul

LUNI 23.12

15:05
— > Polar Express

MARȚI 24.12

15:05
— > Tâlharii

Gumball festiv Recomandari Cartoon Network pentru luna decembrie Recomandari Cartoon Network pentru luna decembrie Gumball festiv

EPISOADE SPECIALE DE CRĂCIUN

21 Decembrie la 17:00 — > Gumball

22 Decembrie la 17:00 — > Looney Tunes Show

23 Decembrie la 17:00 — > Regular Show

MARATON MIX
PROGRAM SPECIAL

Dimineți de vacanță la Cartoon Network
De luni, 23 decembrie, până pe 3 ianuarie
De luni până vineri, de la 9:30

Pentru că în vacanță părinții își doresc să se odihnească, iar copiii – să se uite la desene animate, Cartoon Network a pregătit un program special de dimineață, care îi va bucura atât pe cei mici, cât și pe cei mari. De pe 23 decembrie până pe 3 ianuarie, zilnic de la 9:30, Cartoon Network va difuza cele mai bune episoade din comediile CN. Fie că sunt fanii lui Sughiț, tânărul antrenor de dragoni din serialul Călăreții dragonilor, fie că vor să se aventureze pe tărâmul fantastic alături de Finn și Jake, sau vor să vadă cum sărbătoresc Crăciunul Gumball și Darwin, copiii vor avea cu ce să se amuze. Iar pe www.CartoonNetwork.ro îi așteaptă în decembrie un concurs special, cu premii pentru întreaga familie.

Garfield festiv Recomandari Cartoon Network pentru luna decembrie Recomandari Cartoon Network pentru luna decembrie Garfield festiv 1024x576

GARFIELD SHOW
EPISOADE NOI

Premiera: sâmbătă, 7 decembrie
În fiecare weekend la 12:15
Sezonul 4, episoadele 157 – 182

Garfield, motanul preferat al tuturor, se întoarce la Cartoon Network în decembrie. Sunt atâtea aventuri noi care îi așteaptă pe fani: Garfield este devastat când Jon îi oferă o singură porție de mâncare la cină, altădată o vreme ciudată se abate peste oraș, din pricina unui singur nor, cu altă ocazie Garfield și Odie salvează un pui de pasăre, iar apoi Jon, care este urmărit de ghinion, schimbă rolurile cu Garfield.

JOHNNY TEST
EPISOADE NOI

Premiera: sâmbătă, 7 decembrie
În fiecare weekend la 12:45
Sezonul 6, episoadele 92 – 104

Imaginează-ți că ai o bomboană care te face puternic cât o sută de oameni sau un rucsac-rachetă care te poate trimite pe Lună, sau că ai putea să îți faci câinele să vorbească. Johnny Test poate să facă toate astea…și nu numai! Serialul Johnny Test urmărește aventurile uimitoarea ale unui băirat neînfricat de 11 ani, ale câinelui său modificat genetic și ale surorilor sale gemene și geniale!

Cartoon Network este postul de televiziune pentru copii care difuzează seriale de animaţie – atât comedii precum Uimitoarea lume a lui Gumball, Să-nceapă aventura, Un show obişnuit, cât şi seriale de acţiune şi aventuri ca Ben 10, Bakugan, Star Wars: The Clone Wars sau Generator Rex. Experienţa Cartoon Network este completată de jocurile, concursurile şi informaţiile de pe www.CartoonNetwork.ro.

Cartoon Network este disponibil în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de ţări şi în 260 de milioane de case din întreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here