Acasă Stiri Recomandări Cartoon Network pentru luna octombrie

Recomandări Cartoon Network pentru luna octombrie

231
0

Adventure Time Recomandări Cartoon Network pentru luna octombrie Recomandări Cartoon Network pentru luna octombrie Adventure TimeSĂ-NCEAPĂ AVENTURA
EPISOADE NOI
Premiera: vineri, 11 octombrie, la 17:00
Difuzare: în fiecare vineri la 17:00
Sezonul al cincilea, episoadele 53-59

Serialul Să-nceapă aventura, care a primit anul acesta un premiu Emmy pentru cea mai bună realizare individuală în animație, revine la Cartoon Network pe 11 octombrie. Băiatul Finn şi bunul lui prieten cu puteri magice, câinele Jake, străbat neobosiţi Tărâmul Ooo pentru a-i ajuta pe locuitorii acestuia, unul mai amuzant decât celălalt.

În octombrie și noiembrie, copiii sunt vedetele la Cartoon Network! Cei mici pot participa online la crearea celei mai lungi brățări a prieteniei realizate până acum și – dacă își încarcă poza, cu acordul părinților, pe minisite-ul www.CartoonNetwork.ro/o-veselie-de-prietenie (disponibil din octombrie) – se vor vedea la televizor în timpul difuzării unora dintre cele mai îndrăgite seriale animate, printre care și Să-nceapă aventura.

LANTERNA VERDE
EPISOADE NOI
Premiera: sâmbătă, 19 octombrie la 14:35
Difuzare: în fiecare weekend la 14:35
Sezonul al doilea, episoadele 14-26

Hal Jordan este faimosul eroul al grupului de apărători neînfricați ai Universului, cunoscut sub numele Lanterna verde. Aventurile în care veţi porni alături de Hal vă vor purta la marginea Galaxiei, unde se conturează ameninţarea inamicilor. Luna aceasta, Membrii Lanternei verzi sunt puși în fața unei mari provocări, fiindcă viața tuturor celor din Univers depinde de rezultatul înfruntării lor cu maleficul Anti-Monitor.

REDAKAI: CUCEREȘTE KAIRU
EPISOADE NOI
Premiera: vineri, 4 octombrie la 20:00
Difuzare: de luni până vineri la 20:00
Sezonul al doilea, episoadele 40-52

Ky, tânărul de 15 ani pasionat de stiluri vechi de arte marţiale, își continuă aventura incredibilă în căutarea forței extraterestre de energie numite Kairu.

Ky îşi doreşte foarte tare să devină cel mai mare războinic Kairu din toate timpurile – un Redakai – și, cu ajutorul prietenilor lui, Maya şi Boomer, călătorește de-a lungul şi de-a latul lumii pentru a găsi şi a proteja Kairu de adolescenţii rivali care nu au intenţii bune.

EPISOADE NOI

Uimitoarea lume a lui Gumball
În fiecare marți la 17:00

Ben 10: Omnivers
În fiecare miercuri la 17:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here