Acasă Stiri Recomandările lunii iulie la Disney Channel și Disney Junior

Recomandările lunii iulie la Disney Channel și Disney Junior

47
0

Disney Channel

 

Anne și prietenii ei droizi se întorc în sezonul 3 al serialului Annedroizi

Annedroizi este povestea unei mici savante geniale, pe nume Anne, a prietenilor ei, Nick şi Shania, şi a androizilor Braț, Ochi şi Pal care se îmbarcă împreună în cel mai important experiment dintre toate: copilăria.

Serialul aduce în prim plan știința, tehnologia, ingineria, matematica, toate prin prisma unei fetițe de 11 ani. Anne iubește să își suflece mânecile și să meșteșugească diferite lucruri, desfăcând lucruri ca să vadă cum funcționează, și punând la un loc lucruri diferite ca să vadă ce iese.

Cel de-al treilea sezon al serialului Annedroizi prezintă întoarcerea lui Anne și a prietenilor săi Nick și Shania care au parte de noi aventuri și experimente împreună cu prietenul lor robot, Pal care este hotărât să devină un copil adevărat. În acest sezon, mama lui Nick îi interzice acestuia să meargă în curtea de gunoaie, Anne întărește securitatea în curte, iar Shania încearcă din răsputeri să readucă lucrurile la normal.

Din 11 iulie@ 11:05

Mamă & Fiică: Aventuri în California

Filmul original Disney Channel prezintă aventurile Barbarei care decide să meargă împreună cu mama sa la un concurs de design în Los Angeles. Din păcate, calatoria lor nu este ferită de neprevăzut și lucrurile par să scape de sub control!

Sâmbătă, 23 iulie @ 11:30

Cel de-al 100-lea film original Disney Channel

Pentru a sărbători cel de-al 100-lea film original Disney Channel, Noile aventuri ale dădacelor în această toamnă, fanii aleg printr-un sondaj ce filme vor urmări în weekendurile ce preced premiera filmului.

Începând din 30 iulie@ 17:35

Senzaționalul Om Păjanjen vs. Cei 6 Ticăloși

În sezonul 4, o nouă echipă de ticăloși condusă de Doctor Octopus și compusă din 6 cei mai redutabili adversari ai Omului Păjanjen luptă pentru a-l înfrânge pe acesta odată pentru totdeauna.

La începutul sezonului, Peter Parker se află pe culmile victoriei– este un erou care a luptat alături de Răzbunători, este liderul Academiei S.H.I.E.L.D. și are o relație minunată cu matușa sa, May. Dar descoperă că cei mai mari adversari ai săi– Doctor Octopus, Hydra și cei 6 Ticaloși– s-au aliat împotriva sa pentru a-l distruge pe el și Academia S.H.I.E.L.D., și atunci creează o echipă specială de eroi care trebuie să își unească forțele pentru a face față celei mai mari provocări de până acum.

Din 18 iulie @ 10:40

In plus, Disney Channel va difuza Shanghai Disney Resort: Ceremonia de Deschidere, pe 9 iulie la 10:15 și pe 10 iulie la 20:30.

 

Disney Junior

PETRECEREA ÎN GRĂDINĂ DE LA DISNEY JUNIOR

Seriful Callie, Plusica, Sofia, Jake, Miles, Goldie, Ursuleț şi întreaga Gardă Felină te aşteaptă la Petrecerea Disney Junior din Grădină! În luna iulie, fii alături de Disney Junior pentru cele mai frumoase episoade în cadrul blocului de programe Petrecerea din Gradină ce se difuzează de două ori pe zi.

Din 27 iunie se difuzează la 09:10, iar din 4 iulie se va difuza şi de la ora 16:00

NOI EPISOADE DIN EROII ÎN PIJAMA

Pisoi, Șopi si Bufnița – cei trei Eroi în Pijama se întorc cu noi episoade pline de aventuri nocturne, în timp ce rezolvă mistere, lucrează în echipă și învață lecții prețioase la Disney Disney Junior.
Din 4 iulie la 19:00 și în reluare de la 08:45 de luni până vineri până pe 15 iulie.

MARATOANE DE WEEKEND

Câteodată, un singur episod din serialul preferat nu este suficient, aşa că Disney Junior ţi-a pregătit o serie întreagă de episoade din serialele cele mai îndrăgite: Doctoriţa Pluşica, Goldie şi Ursuleţ, În Vestul Sălbatic cu Șeriful Callie, Sofia Întâi, Jake și Pirații din Țara de Nicăieri. Luna aceasta ai șansa să urmărești în fiecare weekend câte 14 episoade cu personajele preferate de la Disney Junior în Țara de Nicăieri, Vestul Salbatic sau Pădurea Fermecată.

In fiecare weekend din 2 iulie la 13:00

In plus, Disney Junior va difuza Shanghai Disney Resort: Ceremonia de Deschidere, pe 9 iulie la 15:20 și pe 10 iulie la 20:45.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here