Revista COMICS nr. 21 (iunie 2014)

Comics21_web

Lansata la Bucuresti Comicsfest, Revista COMICS nr.21 prezinta cate un preview din 5 albume si reviste proaspat lansate: „Profetia Urbana” a lui Robert Obert, „Zobb, un extraterestru in Bucuresti” al treilea titlu al editurii HAC!BD, „Zbeng si Zbantui„, revista Terapie de Basm nr.3 si Great Snake sustinuta de GeekNet.ro.

„Avem si episoade noi din 3 webcomicuri romanesti: Nilu Crocodilucomics.cevamarunt, Meow and Meuw, noi episode din „Xiu si Papoi” si simpaticul vampir „Vlady” plus alti 3 autori: Nicolae NeguraPopa Daniel Constantin, Crisan Rosu si nu in ultimul rand: campania in benzi desenate pentru conservarea acvilei tipatoare mici in Romania

Tot in revista gasiti si coperta primului album din trilogia „Cei de dincolo” al echipei scenarist/desenator George Dragan si Alex Talamba, editati casa de film Mandragora; iar Erou pe Banda, aflati ca este un nou magazin online de comics, mai exact vintage comics.

pagini-Comics-21Revista poate fi citita gratuit pe www.revistacomics.ro. Varianta tiparita a revistei, cat si multe alte reviste, albume si romane grafice romanesti pot fi comandate de pe www.revistacomics.ro/librarie – cea mai cuprinzatoare librarie de benzi desenate romanesti.