Revista COMICS nr. 31 (august 2016)

Revista Comics ramane dedicata promovarii benzilor desenate romanesti si a autorilor, fie ei consacrati in domeniu si publicati in strainatate, fie incepatori, publicati prima data chiar in paginile acestei reviste. Pentru numarul 31 au fost primite pe adresa redactiei peste 70 de pagini, multe de la desenatori noi, dintre care au fost selectate doar cateva pentru publicare si speram sa primim pagini tot mai bune pe viitor.

Revista Comics nr.31 il aduce in prim plan pe Remus Brezeanu aka RemBroo, un autor mai putin cunoscut publicului larg din Romania, pentru ca de ceva timp el publica in SUA, Franta si Germania unde si locuieste, dar mai multe puteti citi in interviul sau dupa care va invitam sa descoperiti paginile sale facute special pentru aceasta ocazie.

coperta RevistaCOMICS nr31

Ceilalti 14 autori prezenti, dintre care 6 pentru prima data, sunt: Nilu CrocodiluCiprian GavriliuTraian IonescuJames BongLisa PopescuComicsCevaMaruntAnghel SerbanElly ColorCristina VoineaVasile, Radu Rosca, Vlad Popa, Octav Ungureanu si castigatorul concursului organizat cu ocazia Festivalului de Benzi Desenate de la Sibiu, 2016.

Revista Comics poate fi citita gratuit aici: www.revistacomics.ro