Acasă Stiri Rian Johnson ar putea regiza „Războiul stelelor VIII” şi „Războiul stelelor IX”

Rian Johnson ar putea regiza „Războiul stelelor VIII” şi „Războiul stelelor IX”

172
0

disney star wars Rian Johnson ar putea regiza "Războiul stelelor VIII" şi "Războiul stelelor IX" Rian Johnson ar putea regiza „Războiul stelelor VIII” şi „Războiul stelelor IX” disney star warsRian Johnson este dorit de compania de producţie Lucasfilm pentru a scrie şi regiza următoarele două filme din viitoarea trilogie „Războiul stelelor” – „Războiul stelelor VIII” şi „Războiul stelelor IX”.

Rian Johnson ar prelua astfel funcţia de regizor pentru franciza science-fiction de la actualul cineast, J.J. Abrams, care a insinuat anterior că nu se va ocupa decât de „Războiul stelelor VII”, primul lungmetraj din trilogie, care se filmează în prezent la Pinewood Studios din Marea Britanie şi va avea premiera pe 18 decembrie 2015.

Seria „Star Wars”, creată de George Lucas, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Regizorul Rian Johnson s-a născut în Maryland, Statele Unite ale Americii, pe 17 decembrie 1973. Printre filmele regizate de el se numără „Looper: Asasin în viitor” (2012), „Fraţii Bloom/ The Brothers Bloom” (2009) şi „Codul morţii/ Brick” (2005).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here