Acasă Animatia romaneasca Safe Frame a realizat efectele vizuale la #SELFIE si la videoclipul nou...

Safe Frame a realizat efectele vizuale la #SELFIE si la videoclipul nou pentru Smiley, Nemuritori (VIDEO)

122
0

selfie 12 Safe Frame a realizat efectele vizuale la #SELFIE si la videoclipul nou pentru Smiley, Nemuritori (VIDEO) Safe Frame a realizat efectele vizuale la #SELFIE si la videoclipul nou pentru Smiley, Nemuritori (VIDEO) selfie 121

 

Efectele vizuale la filmul #SELFIE si la videoclipul Nemuritori al vedetei Smiley sunt realizate de Safe Frame, studioul condus de Sebastian Cosor.

Safe Frame este un studiou de animatie si efectele vizuale, infiintat in toamna de Sebastian Cosor si colegii lui de la MediaPro Magic. Sebastian este cunoscut pentru creatia sa, Videopictura animata 3D Tipatul/ The Scream, premiata la festivaluri internationale.

Studioul de animatie si efectele vizuale al grupului MediaPro, inchis anul trecut, a participat la realizarea productiilor The Zero Theorem in regia lui Terry Gilliam, Legendary: Tomb of the Dragon, Fire & Ice-The Dragon Chronicles, Un film simplu, Contra Timp, Don’t Look Up, Junkie, The God Mother.

 

Piesa Nemuritori este inclusa in coloana sonora a filmului #SELFIE. Smiley face si el parte din distributia filmului regizat de catre Cristina Iacob, alaturi de nume importante ale cinematografiei romanesti, precum Florin Calinescu sau Razvan Vasilescu.

Regia filmului #SELFIE este semnata de Cristina Iacob.

Prima comedie cu si despre tineri lansata in ultimii ani pe marile ecrane, #SELFIE este o productie MediaPro Pictures, o companie MediaPro Entertainment Romania si ZAZU Film, distribuita in cinematografe de ZAZU Film.

Revenind la cei care au realizat efectele vizuale la filmul #SELFIE, Safe Frame va produce World War Cup, scurtmetraj de animatie regizat de Sebastian Cosor, cistigator la concursul de proiecte la CNC, la inceputul lunii aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here