Acasă Stiri Scenarişti din toate zările, uniţi-vă! ASCER face legătura între regizori, producători şi...

Scenarişti din toate zările, uniţi-vă! ASCER face legătura între regizori, producători şi scenarişti

47
0

Bucharest Script Lab Scenarişti din toate zările, uniţi-vă! ASCER face legătura între regizori, producători şi scenarişti Scenarişti din toate zările, uniţi-vă! ASCER face legătura între regizori, producători şi scenarişti 601064 572795579440516 1290095581 nAsociaţia Scenariştilor din România (ASCER) s-a lansat în urmă cu un an, în noiembrie 2012, la Librăria Cărtureşti.

Scopul ASCER este de a aduce cele mai bune povești pe marile ecrane prin încurajarea, asistarea, motivarea, stimularea, informarea și protejarea, pe parcursul procesului creativ, a scriitorilor de scenarii, indiferent de formarea lor profesională de bază.

Recent, pe 18 noiembrie, a debutat prima sesiune a laboratorului de scenaristică Bucharest Script Lab, un demers susţinut de ASCER.

Trainer: Gareth Brookes, scenarist și story editor britanic, cu o experiență de mai bine de 30 de ani în film și televiziune, pentru companii precum Freemantle Media, Sony Pictures și, în prezent, pentru Media Pro Entertainment.

“În primul rând, participanții pleacă de la acest laborator cu un scenariu mai bun. Pleacă cu o imagine mai realistă asupra acestei industrii. Învaţă să-şi prezinte în cinci minute povestea în faţa unui producător”, ne asigură Cristina Jacob, regizor, scenarist și producător, președintele ASCER.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here