Acasă Stiri Seriale de animatie noi la tv

Seriale de animatie noi la tv

134
0
|
|

Obisnuiesc sa ma uit cu printesa mea (6 ani) la desene animate. Zilnic butonam canalele tv de nisa, accesam Internetul pentru video-uri cu animatii si emisiuni cu jucarii, vizionam DVD-uri cu filme de animatie si mergem la cinema pentru a vedea productiile noi. Iar seara alocam cateva minute pentru povesti. Povestile si animatiile dezvolta imaginatia copiilor.

In aceasta luna puteti vedea cateva seriale de animatie noi la tv. Mickey si Pilotii de Curse difuzat la Disney Junior. Formidabilele Magisabii la Cartoon Network. Iar cei de la Disney Channel vin cu Zhu Zhu. Fetitele pot vedea noul sezon al serialului Eu si Mia la Minimax.

Despre Formidabilele Magisabii
„Atunci cand aventurile au nevoie de aventurieri, Vambre si Prohyas sunt cei mai potriviti. Amandoi folosesc magisabii incredibile cu puteri exceptionale. Luptatorul Prohyas e convins ca e cel mai barbat spadasin din toate timpurile. Din fericire, nu e cazul. Desi actiunea si aventura inseamnă totul pentru Prohyas, el ramane un neindemanatic in marime naturala. La polul opus, Vambre are impresia ca e surioara mai disciplinata si mai serioasa, ceea ce nu e cazul. La fel ca Prohyas, si ei ii place sa adune Magisabii si e obsedata de cartile cu Veronica Victorious”

La Cartoon Network puteti vedea episoade noi cu Sa-nceapta aventura si Ben 10. Ambele seriale de animatie sunt faine. Micutzii pot vedea episoade noi cu simpatica Doctorita Plusica la Disney Junior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here