Acasă Stiri Star Wars: Episode VII va fi lansat in decembrie 2015

Star Wars: Episode VII va fi lansat in decembrie 2015

26
0

disney star wars Star Wars: Episode VII va fi lansat in decembrie 2015 Star Wars: Episode VII va fi lansat in decembrie 2015 disney star warsUrmatorul film din franciza Razboiul stelelor/ Star Wars va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015, au anuntat producatorii de la studiourile Disney, joi, la doua saptamini dupa ce au angajat un nou scenarist pentru a scrie scenariul acestui lungmetraj.

Studiourile Disney au achizitionat Lucasfilm, compania care produce seria Star Wars, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari in 2012 si au anuntat ca vor lansa trei filme noi in aceasta serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.

Filmarile pentru noua pelicula, al cărui titlu provizoriu este Star Wars: Episode VII, vor debuta in primavara anului 2014. Lungmetrajul va fi regizat de cineastul J.J. Abrams, devenit celebru dupa ce a regizat cele mai recente pelicule dintr-o alta franciza SF de succes, Star Trek.

Franciza Star Wars, creata de George Lucas, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here