Acasă Stiri Stirile industriei filmului de animatie

Stirile industriei filmului de animatie

350
0

Traim vremuri mizerabile! Procurorii care s-au ocupat de dosarul violenţelor din 10 august sunt cercetaţi disciplinar. De asemenea, Consiliul National al Audivizualului (CNA) a decis sanctionarea Realitatea TV cu oprirea emisiei timp de zece minute, joi, 17 ianuarie, intre orele 19.00 si 19.10. Sanctiunea are legatura cu modul in care postul a acoperit evenimentele de la mitingul diasporei din 10 august 2018. CNA a decis ca in cazul Antena 3 nu se impune nicio sanctiune.

Viorica Dancila isi lauda Guvernul la Strasbourg, in vreme ce multi lideri europeni ii reproseaza incalcarea regulilor statului de drept.

PSD, ALDE si UDMR au „liberalizat” crima, violul, talharia si pedofilia cu recursul compensatoriu.

Centrul National al Cinematografiei din Republica Moldova anunta concursul de finantare a proiectelor cinematografice – sesiunea 2019. Mai multe detalii aici.

– Termenul de inscriere pentru CEE Animation Forum 2019 a fost extins. In cazul in care aveti un proiect de animatie in dezvoltare si doriti sa gasiti parteneri nu ratati oportunitatea.

Spider-Man: Far From Home, care va avea premiera in data de 5 iulie 2019, are trailer subtitrat in limba romana.

– Filmele eligibile pentru cea de-a 13-a editie a premiilor Gopo mai pot fi inscrise pana la data de 18 ianuarie.

– Filmul Aquaman s-a mentinut pentru al patrulea weekend consecutiv pe primul loc in box office-ul romanesc. Lungmetrajul regizat de James Wan a generat incasari de 986.865 de lei si a fost vizionat de 41.473 de spectatori.

Lungmetrajul de animatie Ralph rupe netu’ s-a mentinut pe pozitia a doua, dupa ce, in al doilea weekend de la premiera, a generat incasari de 432.439 de lei, jumatate fata de performanta din primul weekend.

Locul al treilea este ocupat de filmul de animatie rusesc Craiasa zapezii 4: Tinutul oglinzilor. In weekendul de debut, productia cinematografica a generat incasari de 430.034 de lei si a fost vizionat de 22.010 spectatori.

Filmul de animatie Omul-Paianjen: In lumea paianjenului s-a clasat pe locul al zecelea, in coborare patru locuri, dupa ce – in al treilea weekend de la premiera – a generat incasari de 163.252 de lei si a fost vizionat de 7.965 de spectatori.

– Sezonul final al serialului Game of Thrones, al optulea, va avea premiera in 15 aprilie, potrivit HBO Romania.

– Cum a cucerit Omuletul lui Gopo Cannes-ul. Din culisele productiei lui Ion Popescu Gopo. Mai multe detalii aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here