Acasă Stiri Stirile industriei filmului de animatie. Trailerul pentru Toy Story 4 are peste...

Stirile industriei filmului de animatie. Trailerul pentru Toy Story 4 are peste 31 milioane de vizualizari pe YouTube

409
0

– A murit Tudor Caranfil! „Criticul si istoricul de film Tudor Caranfil a plecat sa fie nemuritor, alaturi de Orson Welles si de toti ceilalti mari creatori de cinema, pe care i-am descoperit datorita lui , in Varstele peliculei, scrise si televizate!”, a scris Irina-Margareta Nistor, pe Facebook.

– Studiourile Walt Disney au lansat primul trailer complet al noului film de animaţie Toy Story 4, care va fi lansat pe marile ecrane la 21 iunie si in care vor aparea celebrele personaje-jucarii din episoadele anterioare. Noul personaj este Forky, o furculita buclucasa care ii va insoti pe Woody, Buzz Lightyear si gasca lor in noile aventuri.

Trailerul, insotit de acordurile piesei God Only Knows, a trupei Beach Boys, si de sloganul, „pe cararea vietii exista prieteni vechi si noi si intamplari care te vor schimba”, a devenit un trending mondial pe Twitter si YouTube.

In noul film, Woody (cu vocea lui Tom Hanks in versiunea originala) a stiut dintotdeauna care este locul si menirea sa in lume, iar prioritatea sa este de o proteja pe Bonnie, dar se va confrunta acum cu provocarea de a-i arata lui Forky, noul personaj jucarie, ca valoreaza mai mult decat o simpla tinichea.

Cand Bonnie pleaca cu intreaga gasca in excursie cu familia, Woody se intalneste cu un vechi prieten Bo Peep (Annie Potts), care il va ajuta in noua lui misiune.

Noul film il are ca regizor pe debutantul Josh Cooley si este produs de Jonas Rivera (Inside Out, Up) şi Mark Nielsen (Inside Out). Actorii Tony Hale, Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Keanu Reeves si Christina Hendricks isi imprumuta de asemenea vocile personajelor din versiunea originala.

Toy Story, lansat in 1995, a fost primul film de animatie realizat in întregime pe computer si a devenit lungmetrajul cu cele mai mari incasari ale acelui an.

Toy Story 2 a castigat Globul de Aur pentru cel mai bun film de comedie sau musical, in timp ce Toy Story 3 a fost recompensat cu trei premii Oscar: cel mai bun film de animatie, cea mai buna coloana sonora si cel mai bun cantec original (Randy Newman, „We Belong Together”).

– Compania Walt Disney a încheiat achiziţia de 71,3 miliarde de dolari a majorităţii 21st Century Fox, extinzându-şi portofoliul înainte de lansarea propriului serviciu de streaming video.

Disney, condusă de Bob Iger, şi-a adăugat în portofoliu studiourile cinematografice şi TV Fox, reţeaua FX, National Geographic, Star India şi 30% din platforma de streaming Hulu.

Astfel, Disney deţine 60% din Hulu, iar Comcast a rămas cu 30% şi restul de 10 procente sunt păstrate de Warner Media.

În luna noiembrie a anului trecut, Bob Iger a anunţat că serviciul de streaming dezvoltat de compania pe care o conduce se numeşte Disney+, platformă ce se doreşte a fi un competitor al Netflix.

Netflix, serviciul de streaming dominant la nivel mondial, nu îşi distribui serialele şi filmele prin intermediul viitorului serviciu video al Apple, a declarat directorul general Reed Hastings.

Apple este aşteptată să prezinte serviciul de televiziune şi video în cursul unui eveniment care va avea loc pe 25 martie, urmând să concureze cu Netflix şi alte companii care oferă online programe de divertisment.

Serviciul Apple va revinde abonamente la CBS, Viacon şi Starz (serviciu al Lions Gate Entertainment), precum şi conţinut original propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here